mailbox
Iedereen kent wel; de mailboxen vol met een groot aantal nieuwsbrieven. Acties, nieuwe produchten of kortingscodes om je terug te laten komen. Je komt het inderdaad allemaal tegen. Ook ik heb zo’n mailbox vol nieuwsbrieven en wat wil ik daar maar al te graag vanaf! Tijd voor actie dus! Hoe ben ik aan de slag gegaan om mijn mailbox clean te krijgen?

101 dingen in 1001 dagen

Lees ik de nieuwsbrieven wel echt? Word ik er wel zo blij om al die aanbiedingen te zien? Word ik rustig van zoveel mailtjes per dag? Hou ik overzicht? Vragen die zo vaak voorbij komen in mijn hoofd als ik mijn mailbox open. En ja op veel vragen is het antwoord nee! Dus vond ik het een goed idee om het  opruimen van mijn mailbox toe te voegen aan mijn 101 dingen lijst. Het moet er ooit eens van komen. Heb je de volledige lijst gemist, bekijk hier het overzicht van deze challenge!

Clean mailbox it is!

En ja het is het eerste wat ik kan afstrepen van mijn lijst! Op mijn vakantie in Kreta kon ik het niet laten. Ik zag het getalletje bij mijn mailbox oplopen & ja bijna geen belangrijke mailtjes. Ja echt! Toen was ik er klaar mee, straks miste ik alle wél belangrijke mail door de grote hoeveelheid reclame als ik terug was van vakantie. Tijd voor actie dus! Na het zoeken op internet voor een handige tool i.p.v. overal handmatig uit te schrijven kwam ik de super handige tip tegen van Robin van Howilook.nl! Roll up kon mij helpen om snel en eenvoudig mijn mailbox op te ruimen. Yeah wat een feestje! En ja het heeft mij zeker geholpen. Inmiddels ben ik al bij 20 nieuwsbrieven uitgeschreven. En nee het is zeker nog niet genoeg voor een rustige inbox. Maar tijd komt raad. Het is zeker een begin.
 
Hoe ziet jouw mailbox eruit? Ook vol met onnodige reclame? Ik zeg tijd voor reorganisatie! Op naar de rust! 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart