blog doelen nummer 1

Zelf ben ik altijd van doelen stellen en dus is het voor mij niet verrassend dat ik ook op dit gebied doelen heb gesteld.

Voor mezelf en jullie natuurlijk zal ik even mijn verwachtingen vertellen, wat betreft mijn blog. Mijn blog is een hobby en iets wat ik zal doen als ik er tijd voor heb. Maar ook hier heb ik mijn verwachtingen en doelen voor op papier gezet!

Mijn 5 eerste doelen op een rij

 1. Ik ga proberen twee keer p.w. een blog online te zetten.
  Tuurlijk is mijn droom om elke dag te bloggen, maar voor nu niet realistisch. Naast school, werk & korfbal. Daarom heb ik voor mezelf een richtlijn gecreerd van 2 keer per week! Hopelijk ga ik dit doel kunnen waarmaken.
 2. Op zoek naar de juiste lay-out voor de blogs
  Aangezien ik in de beginfase zit van het bloggen, ben ik nog opzoek naar de juiste vormgeving van mijn blogposts. Typografie grootte, manier van fotograferen en de verdeling van foto’s & tekst.
 3. Social media gebruiken voor het laten zien van de blogposts & behind the scenes.
  Ik wil jullie graag een kijkje geven bij het opstarten van mijn blog. Maar daarnaast wil ik natuurlijk ook graag dat jullie weten wanneer mijn blogs online komen. Nu ik nog geen vaste momenten heb, zal ik jullie via social media op de hoogte houden. Hopelijk kan ik jullie bij de volgende blog doelen de vaste plaatsdagen & tijd meegeven!
 4. Goede planning maken zodat het te combineren is met school en werk.
  Dit spreekt voor zich neem ik aan. Nu heb ik zomervakantie, maar over een paar maanden start mijn nieuwe opleiding en wil ik het bloggen zeker niet stoppen. Daarom wil ik nu alvast beginnen met het opzetten van het goed plannen voor mijn blog en natuurlijk mijn andere bezigheden (want ja het blijft een combinatie van)
 5. Ik ga op onderzoek naar leuke herhalende onderwerpen en/of soorten blogs.
  Ik zou graag wekelijks of maandelijks onderwerpen herhalen, zodat dit mijn kenmerk wordt. Nu ben ik nog opzoek naar passende onderwerpen waarmee ik jullie blij kan maken. Dus heb je opties, dan hoor ik het graag! Dit kan via de mail of in de reacties!

Voor nu zijn deze vijf doelen wel even genoeg. Eerst deze doelen waarmaken, voordat we verder gaan met nog meer doelen.

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart