Toen ik begon aan mijn 101 dingen in 1001 dagen had ik net de bananenbrood als snack uitgevonden. Maar wel de meest standaard variant. Ik had het idee dat er meer mogelijk was dan alleen bananen in het brood. En ja deze mogelijkheden waren er zeker. Tijd om terug te blikken naar deze fijne bak momenten.

De vijf varianten van bananenbrood

Veel mensen zullen zich wel afvragen waarom ik zo’n doel op de lijst voor 101 dingen in 1001 dagen heb geplaatst. De reden dat ik het op de lijst geplaatst heb komt echt omdat ik al jaren een passie heb voor het bakken van snacks. Maar hier eigenlijk veel te weinig mee deed en het echt weg epte naar de achtergrond. Dus ik vond het tijd voor verandering. Daar was de lijst dan! De varianten die ik geprobeerd heb gaan van blauwe bessen naar chocola. Ik zal het even op een rijtje zetten voor je zodat je op zoek kan gaan naar je eigen favoriet!

De varianten zijn:

Mijn absolute favoriet

Ik voel de vraag al aankomen, daarom zal ik gelijk het antwoord geven. Welke variant was mijn absolute favoriet? Nou ik zal het heel eerlijk zeggen, ik heb twee favorieten. En gek genoeg beide recepten met fruit, blauwe bessen & appel! Ik zal je kort vertellen waarom, de frisse bite en de zoete touch die het fruit meegeeft aan het bananenbrood.

bananenbrood met blauwe bessen

Tijd om de andere doelen van de lijst af te werken en vooral het bakken niet los te laten, maar vooral nog meer nieuwe dingen uitproberen.

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart