zomer essentials

De zomer is in volle gang. En ja laten we eerlijk zijn iedereen was er aan toe. Maar dan is daar het moment dat de vakantie om de hoek komt kijken. Blijf je in Nederland of ga je richting het buitenland? Welke spullen gooi jij als eerst in je koffer?

Zomertijd!

In Nederland komen er af en toe zomerse weken voorbij gewaaid, afgewisseld met weken vol typisch Nederlands weer: regen, regen en nog eens regen. Maar bederft dit de zomerpret? Zeker niet, althans voor mij niet! Want ook met de regen die soms voorbij komt in Nederland is prima te genieten van de zomertijd. Vakantie, tijd voor vriendinnen en vooral geen school! Daar wordt iedereen blij van toch?

Zomer essentials

Dan is daar de week dat de vakantie voor de deur staat en het tijd is om je koffer in te pakken. Iedereen heeft wel een aantal producten waar je niet zonder kunt wanneer je op vakantie gaat. Of je nu naar het buitenland gaat of lekker in Nederland blijft deze producten mogen niet missen in de koffer. Summer essentials genoemd! Ook ik heb mijn vaste groepje producten die altijd mee zal gaan waar ik ook naar toe ga!

 1. Tijdschriften

  Op het strand of aan het zwembad wil ik het liefst iets te lezen hebben. Wat is dan beter dan een tijdschriftje doorbladeren met de leukste verhalen, de nieuwste trends op het gebied van mode & make-up en met de leukste to do’s voor de zomer. Bij mij een must-have in de koffer

 2. Bikini

  Gaat de reis naar een zonnige bestemming zoals Griekenland & Kroatië deze zomer dan is de bikini toch wel de tweede must-have. Op de echte warme dagen een lekkere plons in het zwembad na een dagje wandelen of een dagje ontspannen aan de zee. Dan is de bikini hard nodig.

 3. Zonnebril

  Hmm.. op zich niet een hele rare denk ik. Want ik kan weinig dingen bedenken die ik vervelender vind dan een zonnestraal in mijn ogen waardoor ik niks kan zien en weer ergens tegenaan loop. Heerlijke dagen met mijn zonnebril op door de stadjes struinen mijn ultieme zomermoment!

 4. i-Pad/ e-reader

  Ja, ook naast tijdschriften kan mijn e-reader echt niet ontbreken! Ik ben een echte boekenverslinder in de zomervakantie dus als ik alle boeken mee zou nemen zou de koffer iets te zwaar worden. E-readers zijn daarom voor mij een ideale uitvinding. Wel vind ik papieren boeken nog steeds het fijnst lezen, maar ja je moet iets hè

 5. Zonnebrand & after sun!

  Wanneer de vakantie naar een zonnige bestemming is, sla ik altijd in Nederland voldoende zonnebrand en after sun in. Hoe vervelend is het om een dagje in de zon te liggen en er ’s avonds achter te komen dat je veranderd bent in een kreeft .. auw .. Goed smeren in de zon & ’s avonds een heerlijke verkoeling met de after sun is zeker niet overbodig.

 6. Teenslippers

  Ik kan het mij niet voorstellen .. een zomer zonder teenslippers. Het zijn met recht de nummer één schoenen die ik het meest draag zodra de temperaturen stijgen en de zon gaat schijnen. Wandelen, dagen door een stadje slenteren of naar het zwembad het maakt voor mij niet uit. En dus echt de laatste musthave voor in de koffer!

Ben je benieuwd welke zomerse artikelen ik dit jaar nog meer heb geschreven? Neem dan een kijkje bij de zomerse artikelen!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart