mijn goals voor de maand: maart

De eerste twee maanden van het nieuwe jaar is deze rubriek even weggeweest maar daar is die weer! Mijn goals voor de maand: maart Ik miste hem eerlijk gezegd een beetje. Elke maand de doelen op papier schrijven zorgt bij mij voor veel meer focus, dus tijd om ze op te schrijven!

Wat voor maand wordt het?

Januari en februari zin vrij druk en hectisch geweest. Zo begon ik aan mijn stage, verhuisde ik en was het rennen van de ene leuke afspraak naar de volgende afspraak. Dus tijd om in maart een stapje terug te doen en de tijd en focus te hebben op de dingen die op dat moment het belangrijkst zijn. Zo volgt er weer een tentamenweek, verjaardagen en wil ik heel graag mijn volledige zomerplannen vastleggen. Iets hebben waar ik naar uit kan kijken is wat mij helpt met deze grauwe, donkere en koude dagen. Al kan ik er soms we een klein beetje van genieten.

Mijn goals voor de maand: maart

  • Stedentrip met mijn vader boeken
  • Meer tijd besteden aan fotografie
  • Meer zen-tijd inlassen
  • Bezighouden met mijn levenstyle
  • Regelmaat vasthouden als het gaat om het bloggen

Klein beetje extra uitleg!

Stedentrip met mijn vader boeken
Dit doel spreekt voor zich. Kort geleden had ik mijn travellist er nog eens bijgepakt omdat mijn vriend en ik bezig waren met onze vakantie. Ik zag Valencia staan en dacht ahh dat zou ik zo tof vinden en het liefst snel! Dus zo gezegd zo gedaan. Mijn vader was enthousiast en dus besloten we om samen deze bijzondere stad te bezoeken. Maar nu nog even vastleggen.

Meer tijd besteden aan fotografie
Ja, hoe ga ik dit uitleggen. Bezig zijn met fotografie is voor mij een ultieme manier om te ontspannen. Daarom baal ik ervan dat het er de laatste tijd veel bij in schiet. Ik zou graag meer uitdaging zoeken op dit gebied en mezelf nieuwe dingen aanleren. Tijd om in maart de eerste stappen te zetten door vaker mijn camera te voorschijn te halen.

Meer zen-tijd inlassen
Januari en februari waren hectische maanden zoals ik eerder benoemde. Daarom wil ik in maart meer tijd blokken waarin ik echt volledig voor mezelf kies en even een break neem. Of het nu een bezoekje is aan de sauna, pedicure of een simpele avond lezen, maskertje en op tijd naar bed? Het maakt niks uit als ik maar met meer regelmaat een break neem.

Bezighouden met mijn levenstyle
Slaap, eten en sport dat is wat ik het meest onder een levenstyle zie. Nu ben ik genoeg aan het sporten en probeer ik gezond te eten. Maar bij iedereen is er ruimte voor verbetering en dus ook bij mij! Ik wil deze maand meer nachtrust pakken en mijn trainingen goed verspreiden en aanpakken! Op naar een gezonder leven!

Regelmaat vasthouden als het gaat om het bloggen
Al enige tijd heb ik voor mezelf en voor jullie vaste dagen gekozen om te publiceren, maar in de drukte wil dit er nog wel eens bij inschieten. Daarom wil ik terug naar rust en regelmaat op Schatreijk. Het is goed voor mij maar ook zeker voor mijn blog zelf. De dagen waarop ik in maart wil gaan publiceren zijn: maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De tijd waarop het artikel online komt heeft als streven 10 uur ’s ochtends maar daar durf ik mij niet helemaal aan vast te klampen. We gaan het zien!

Tijd om deze maand te focussen en er een mooie maand van te maken. We gaan het zien waar we uitkomen. Wat is jouw doel voor maart?

Header is afkomstig van: Kaboompics

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart