monthly favorites van mei

En toen was mei alweer voorbij.. Wat vliegen de dagen letterlijk voorbij. Mei stond in het teken van veel leuke uitjes, een nieuwe challenge & eindelijk de zonnestralen in Nederland. Ohja! En nog een heel belangrijk hoogtepunt.. Wat zal het zijn?

Stedentrip naar Praag

De eerste week van mei bracht ik door in het buitenland. Wel te verstaan in Praag samen met mijn moeder! Wat was het toch leuk om samen met mijn moeder naar het buitenland te gaan. We waren drie dagen in Praag en hebben vooral genoten van de prachtige architectuur, de echte hotspots & heerlijk ontspannen. Ondanks het vele lopen door de stad. Lees hier mijn uitgebreide verslag over de citytrip naar Praag

citytrip-praag3

Toegelaten aan het HBO

In april stond ik stil bij het ophalen van mijn diploma op het MBO. En ja nu geen moment later weet ik zeker dat ik in september kan beginnen aan een nieuwe uitdaging. Een stapje hoger naar het HBO. Mijn mbo opleiding heb ik gevolgd op het Grafisch Lyceum voor grafisch vormgever. Ook nu ga ik naar Rotterdam maar nu naar de hogeschool. Hier zal ik de opleiding gaan volgen genaamd; Crossmediale communicatie. Hoe ik tot deze keuze ben gekomen voor mijn nieuwe studie lees je hier!

101 dingen in 1001 dagen

Uitdagingen zeg ik nooit nee tegen. Zeker niet wanneer ze gericht zijn op het realiseren van dromen en doelgericht plannen maken. I love it! Daarom paste deze challenge perfect bij mij. Ik ben aan de slag gegaan om een lijst te maken met 101 dingen die ik graag zou willen bereiken. Dit bleek iets moeilijker te zijn dan gedacht, maar het is gelukt! Nu is het tijd om alle 101 dingen af te strepen binnen 2,5 jaar. Ik zal je laten zien wat ik allemaal wil bereiken tijdens de 101 dingen in 1001 dagen challenge.

101 dingen in 1001 dagen

Swan Market

In mei is het elk jaar weer tijd om mijn moeder één dag een beetje extra te verwennen. Sinds een paar jaar gaan we op moederdag altijd even er tussenuit samen met mijn broertje. Dit jaar samen, omdat mijn broertje hard aan het studeren was voor zijn examens. Dat betekend: tijd voor een moeder dochter uitje! De Swan Market in Rotterdam was de uitgelezen plek hiervoor!

Het lekkere weer

De laatste 1,5 week van mei was het eindelijk echt zomers weer. Ik weet dat de zomer nog niet echt is begonnen, maar wat was ik toe aan een paar zonnestralen. Aangezien het zulk lekker weer was konden de eerste zomeroutfits weer uit de kast, de slippers weer aan & tijd om naar buiten te gaan. Ik heb heerlijk genoten van de zon in de stad, op het terras of heerlijk relaxen in de tuin met een goed boek. Na deze heerlijke dagen ben ik helemaal klaar voor de zomer!

favorieten mei

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart