eerste week op mezelf

De tijd vliegt voorbij, anderhalve week geleden heb ik de sleutel opgehaald en was het moment daar om echt te gaan verhuizen en aan het nieuwe avontuur te beginnen. Vol zenuwen vertrok ik op maandagochtend vroeg richting het gebouw om de sleutel te halen. En hoe het daarna is gegaan, ga ik met jullie delen.

Sleuteloverdracht

Daar was dan de maandag waar ik al ruim 3 maanden naar toe leefde; 5 februari. Mijn laatste ochtend in mijn ouderlijk huis was een feit. Tegen het einde van de ochtend vertrok ik met mijn moeder, het moment om mijn sleutel op te halen. Gespannen stond ik daar dan beneden in mijn nieuwe woning, althans het gebouw. Wat een hoop mensen kregen vandaag de sleutel dus je raad het vast al… een drukte van jewelste. Maar een uur later had ik dan de sleutels en stond ik voor het eerst in mijn eigen huisje (studio ;)) Het was zo’n gek idee dat het nieuwe avontuur dan ook echt op het punt van beginnen stond. En ja vanaf dat moment heeft mijn wereld op z’n kop gestaan. Vandaar ook de twee weken durende radiostilte. But I’m back, ik heb mijn ritme weer een beetje te pakken en dus tijd om heerlijk te schrijven. Oké terug naar de verhuizing, ik wijk teveel af.

Verhuizen

Al twee weken lang was ik bezig met het uitzoeken, inpakken en verplaatsen van al mijn spullen bij mijn ouders. Dozen, tassen, kratten alles was gevuld met spullen die PERSÉ mee moesten zodra ik ging verhuizen. Maandagavond vertrokken we dan met twee auto’s richting de studio. Helemaal volgeladen, ik denk toch zeker een vijf keer op en neer in het gebouw later stond alles in mijn studio. Ik kon nog net de weg naar mijn bed vinden haha. Maar dankzij alle hulp van familie was het merendeel 1,5 uur later al uitgepakt en ingedeeld, super fijn! Tijd om iedereen de deur uit te schoppen en even tijd voor mezelf. Daar lag ik dan… een nieuw bed, nieuwe ruimte en geen broertje of ouders om mij heen. Al snel dommelde ik weg in een diepe slaap want wat was deze verhuisdag lang en druk.

Updatetijd: eerste week op mezelf

Dinsdagochtend werd ik nog wat onwennig wakker, maar veel tijd om te beseffen waar ik was en te wennen had ik niet, want school riep! Naast het verhuizen en het wennen in de studio had ik een rampzalig drukke week. School, stage, korfbal en nog vele meer activiteiten Super leuk, maar ik was blij dat het vrijdagavond was en ik voor het eerst een avond kon doorbrengen op mijn nieuwe thuisbasis. Nog aardig wat dingen opruimen, indelen en toch maar weer verplaatsen. Het weekend heb ik dan ook voor een groot deel gebruikt om te wennen en uit te rusten. Oh ja en natuurlijk het huishouden. Nu de tweede week ook alweer bijna op zijn einde komt kan ik je vertellen dat het veel sneller went dan ik van te voren had gedacht, super fijn wel. Want onwennig zijn in je thuisbasis is echt niet relaxt.

Hoe vind ik het nu echt?

Tuurlijk kan ik je vertellen dat ik het nog regelmatig heel zwaar vind en het echt heel erg zoeken is om alles te combineren zonder te weinig slaap te krijgen. Maar die weg zal ik de komende tijd zeker wel gaan vinden. Ik ga mezelf de tijd geven om te wennen en mijn studio volledig naar mijn zin te maken. Het feit dat ik heerlijk mijn eigen stekkie heb is wel echt wat ik ervan verwacht had, maar stiekem is het soms ook wel stil zonder mijn ouders en broertje om mij heen. Maar ja dan komen ze gewoon eventjes langs ook leuk!

Wanneer mijn studio volledig naar wens is zal ik zeker foto’s met jullie delen. Maar nog heel eventjes geduld hebben dus! Heb je de vorige artikelen gemist uit de MOVE OUT serie? Lees ze hier dan nog even terug; laatste week voor de verhuizing & nog drie weken te gaan!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart