move out

Daar is de eerste echte blog in de nieuwe reeks rondom mijn verhuizing naar mijn eerste eigen plekje. De serie zal de eerste maanden van het jaar langskomen op Schatreijk totdat ik mijn studio volledig naar mijn wens heb.

Move out: 3 weken te gaan, nog veel te doen?

Natuurlijk heb ik in de afgelopen weken al aardig wat geregeld rondom het verzamelen van spullen die ik nodig zal hebben. Maar ondanks dat de studio van de basismeubelen is voorzien heb je meer nodig dan je denkt. Geen bed of bureau maar wel de hele keuken inboedel. Van messen en vorken naar een volledig pannenset. Naast de basisspullen zal ik ook mijn studio voorzien van accessoires om het persoonlijk te maken. Afgelopen week heb ik een lijst gemaakt gesplitst tussen to buy en to do, want onderscheid zorgt bij mij voor rust. Aangezien de to do list voornamelijk kleine regel dingen bevat en de to buy veel tijd kost. De komende week wil ik graag een bezoekje plannen aan de IKEA zodat ik mijn keuken inboedel compleet kan maken.

De to buy list 

Deze lijst bevat vooral de kleinste dingetjes die je nodig zal hebben om een huishouden te kunnen runnen. Producten op het lijstje zijn vooral gericht op de keuken en de badkamer, aangezien het leefgedeelte veel gevuld wordt met spullen die ik nu thuis ook gebruik. Een IKEA bezoekje zal er dus ook voor zorgen dat er veel vanaf kan. Maar de accessoires staan er ook op, want die kunnen niet ontbreken. Kussentjes, kleed, foto’s of een mooie extra stoel. Ja ook dat staat er nog op. De grote meubels als de fauteuil en het kleed zullen moeten wachten totdat al mijn spullen in de studio geplaatst zijn en een plekje hebben. Aangezien deze meubels een grote omvang hebben wil ik deze aanpassen op de ruimte die ik nog over heb straks. Een niet geheel onbelangrijk product die ik graag in mijn studio wil zijn planten! Groen is niet alleen goed om in je huis te plaatsen, maar ook zorgt het voor sfeer en een mooie look. Wat voor planten? Geen idee, niet teveel zorg nodig en niet te klein. We gaan het zien wat het gaat worden.

De to do list

Verhuisdozen halen, uitzoeken, inpakken maar ook de saaie en serieuze zaken moeten nog wel van het lijstje. Denk aan; postadressen wijzigen, inschrijven en zo zijn er nog meer kleine maar belangrijke dingen. Uitstellen is wat ik nu wel een beetje aan het doen ben, maar is mijn agenda erbij pakken en ze een plekje gaan reserveren voor deze dingen.

Welke style en kleuren gaan er komen?

Als echte Pinterest-fan heb ik ook voor mijn studiootje de nodige beelden bij elkaar gepind om een beeld voor mezelf te vormen. Wat wil ik? Welke kleuren zou ik willen gebruiken en wat voor meubels en accessoires? Zoveel vragen waar je uren over na kan denken en ik ook zeker gedaan heb voordat ik de definitieve keuze heb gemaakt. Maar ik ben eruit! De kleuren zullen niet op de muren te zien zijn maar alleen in de details. Kussens, kleed, fotolijsten of kaarsen. Maar welke kleuren worden het? Spijkerblauw, okergeel en daarnaast zullen lichtroze, grijs, wit en zwart de ondersteuning vormen. Sfeerbeelden verzameld via Pinterest, tijd om er een paar met jullie te delen.

move out

Spannend, eng of juist super enthousiast?

Dat het een wisselwerking zou zijn van emoties had ik zeker wel verwacht, maar zo erg? Nee! Laten we voorop stellen dat ik het echt heel erg gaaf vind dat ik deze plek heb gevonden. Het super stoer vind van mezelf dat ik deze stap waag om alleen te gaan wonen. Maar het naast alle positieve kanten ook wel eng vind haha. Het is toch wel een hele stap om uit huis te gaan, alles zelf te regelen en een complex met allemaal nieuwe mensen. Maar dat het goed gaat komen, daar heb ik toch wel de volste vertrouwen in.

Ik ga de komende drie weken genieten van mijn tijd thuis, mezelf voorbereiden en zal jullie snel updaten!

Foto in de header is afkomstig van Pexels en de beelden in de collage zijn van Pinterest

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart