parasailen, check!

Dromen heb ik genoeg. Grote en kleine, het wisselt elkaar af. Maar parasailen staat toch al een paar jaar hoog op mijn wishlist. Na veel wikken en wegen heb ik in Kroatië de stap genomen en ben ik de lucht in gegaan! Wat was het gaaf, tijd om jullie mee te nemen naar het moment!

DREAMS COME TRUE

Elke keer als ik in het buitenland kwam in de buurt van de zee zag ik ze weer gaan. Ze hingen alweer in de lucht, de grote parachutes van het parasailen. Een vast vakantie plaatje was het bijna wel geworden van iemand anders daar hoog in de lucht. Na jaren op zoek naar de ideale bestemming & stiekem ook een beetje naar een schappelijke prijs. Want wat was het op sommige bestemmingen duur zeg. Maar toch kon ik het niet loslaten en ooit zou ik toch echt zelf gaan parasailen.

jaaaa ik heb het gewoon gedaan’ was mijn gedachte

Parasailen, check!

En ja daar was de dag; we gaan parasailen! Na aangekomen te zijn in een mooie baai in Kroatië zag ik ze weer in de lucht zweven zoals elk jaar. Het eerste wat ik tegen mijn moeder & broertje zei was; ‘Ik moet kijken hoeveel het kost, misschien dat ik het toch maar gewoon ga doen.’ Niet veel later was het zo ver. Mijn broertje en ik zouden nog iets speciaals gaan doen aangezien we afgelopen jaar beide onze school hebben afgerond. Dit was de perfecte activiteit, iets wat we allebei al lang willen samen waarmaken.

Met z’n allen op de boot, op naar het open water! Daar was het tijd om klaargemaakt te worden voor als je de hoogte in ging; zwemvest aan & veiligheidsteugels om (je moet denken beugels die een soort stoeltje vormen). En toen was daar het moment dat ik moest wachten tot degene voor mij binnen waren gehaald, stiekem gierde de zenuwen toch wel door heel mijn lijf maarja iets wat je al zo lang wilt doen, gaat dan eindelijk ook echt gebeuren niet zo heel gek toch? Toen ik eindelijk echt de lucht in mocht ging ik dan aan 400 meter touw de lucht in. Daar hing ik dan hoog boven het water met een overweldigend uitzicht! Een uitzicht over de volledige baai, de bergen en het hele kleine bootje waar ik vandaan kwam. Na een keer naar beneden kijken heb ik mij maar gefocust op het uitzicht en niet meer naar de grond gekeken, want het was toch best wel héél hoog. Na 10 minuten moest ik helaas weer terug naar de boot … de eerste gedachte die ik had was; ‘Jaaaa ik heb het gewoon gedaan!’ Wat was het tof! En toen was de langverwachte droom toch echt in vervulling.

parasailen, check!parasailen, check!

Wat heb ik geleerd van het parasailen? Ja ik heb er inderdaad iets van geleerd. Dat je dromen waar moet maken als de situatie het toe laat! Tijd om de 101 dingen in 1001 dagen lijst bij te werken en op naar de volgende droom.

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart