update

Ja het is alweer vijf weken geleden om precies te zijn dat ik de laatste persoonlijke update schreef. Er is in die vijf weken een hoop in mijn leven veranderd. Zo is mijn nieuwe opleiding aan het HBO gestart, is de korfbal weer begonnen en is het zomerse weer zo goed als volledig verdwenen en ingeruild voor de vele regenbuien. Ik ga jullie even gezellig bijkletsen op deze fijne dag.

Verandering en nog meer veranderingen

Nieuwe dingen zijn super leuk, nieuwe uitdagingen je zal ze mij niet zien ontwijken maar het heeft vaak wel consequenties. Zo is het ook dit keer het geval. Eind augstus was daar de introductieweek van mijn nieuwe studie. Super leuk en vol energie begon ik aan de opleiding. Maar al snel kon ik zeggen dat studeren aan het HBO iets heel anders is dan op het MBO. Op de remmen en even de tijd nemen om alles uit te zoeken. Wennen aan de nieuwe vakken, een nieuw ritme en alles eromheen combineren zonder nachten door te moeten werken om mijn schoolopdrachten te voltooien. Dat kan tenslotte niet de bedoeling zijn. Het zal ook bij jullie niet onopgemerkt zijn gebleven dat ik de afgelopen weken regelmatig niet aan de vier nieuwe updates per week ben gekomen. Nu zijn het schrijven van vier blogs per week mijn doelstelling maar alleen als ik echt tevreden ben over de blogs. Ik wil namelijk geen halve content online zetten, maar alleen dingen waar ik een glimlach op mijn gezicht krijg. Dus heb ik nog geen goede foto’s kunnen maken? Dan blijft de blog nog even in concepten staan, nog niet tevreden over het recept, eerst even aanpassen. Maar van matige blogs worden jullie niet blij en ik ook niet! Daarom heb ik om diverse redenen besloten dat de dagen waarop de blogs online kunnen komen hetzelfde blijven, maar de kans bestaat dat het er geen vier per week zijn is groot. Dit blijft in gang totdat ik mijn volledige draai heb gevonden met alle nieuwe dingen.

Het is tijd voor beweging

Veel mensen die mij al iets langer volgen zullen weten dat ik al (bijna) heel mijn leven lid ben van de korfbal! En ja hoor. Het is weer begonnen. Wat blijft het fijn om na de zomerstop altijd weer van start te gaan. Naast de trainingen en niet te missen de wedstrijden zorgt de start van het seizoen ook voor de nodige activiteiten en gezellige uurtjes hangen in het clubhuis. Maar naast de korfbal ben ik de zomer aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Al een aantal jaartjes ben ik lid geweest van de sportschool maar na weinig bezoekjes vond ik het tijd voor iets nieuws. Abonnement opgezegd en een nieuwe sportschool gezocht! Met succes, want al enige weken ga ik samen met mijn vriendinnetjes de nodige groepslessen af. Zo leuk! Laat bewegen nu net de manier zijn om mijn hoofd leeg te maken en een klein beetje me-time op de dag. Dus ik wordt helemaal blij van de nodige geplande sportmomenten in mijn agenda!

Speciale dingen op de planning?

Nu school weer begonnen is en dus veel tijd van mijn week gevuld is met schoolwerk vind ik het extra belangrijk om leuke dingen te plannen. Tijd met mijn familie, tijd met mijn vriend of iets doen wat ik al heel lang wil. De komende weken staan er aardig wat bijzondere dingen op de planning. Zo heb ik op 4 oktober het event van Babe you got this, een live Q&A met de schrijfsters van het boek. Ik vind het boek echt een aanrader, nog niet gelezen? Lees hier mijn review! Ga ik deze week de stedentrip naar Londen uitstippelen. Ik word altijd blij van travel plannen maken hihi. Toch dat beetje reisvirus wat dan naar boven komt.

Ik kijk uit naar de komende weken en we gaan zien waar het mij brengt! En ohja ik had nog een klein vraagje aan jullie! Wat voor blogposts zouden jullie graag zien op Schatreijk? Ideeën zijn altijd welkom dan kan ik kijken wat ik er mogelijk mee kan doen! So let me know in de reacties!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart