persoonlijk update

Je ziet het goed, een persoonlijke update! Meestal doe ik deze updates niet zo consequent, maar ik merk dat jullie ze leuk vinden en daarbij komt kijken dat ik het heel leuk vind om ze te maken! Dus tijd voor weer een nieuwe update van de afgelopen twee weken. En toch is er alweer een hoop gebeurt.

Kampioen!

Vorige week zaterdag was daar de dag. De dag waar we al drie weken met het team naartoe aan het werken waren. De eerste drie wedstrijden hebben we gewonnen, alle tegenstanders één keer dus zaterdag kwam de directe concurrent op bezoek in Delft. Stiekem begon onze voorbereiding al op vrijdagavond. Gezellig samen eten en spelletjes spelen voor de teambuilding en vooral gezelligheid. Op tijd naar huis om zaterdag fris op het veld te staan als de wedstrijd zou beginnen. En ja het is geluk zoals het kopje eigenlijk al verraad! We hebben gewonnen, wat zorgde voor een lange en feestige zaterdag. Samen eten, drankje doen in de stad en afsluiten met een feestje tot in de vroege uurtjes. Maar we zijn nog niet klaar, uiteraard gaan we door voor een ongeslagen kampioensschap en wie weet wel meer in één jaar. We gaan het zien!

Persoonlijke ontwikkeling

Dit is iets waar ik het afgelopen jaar veel bij stil heb gestaan. Na mijn afstuderen aan het MBO ben ik gaan nadenken over hoe mijn toekomstbeeld eruit ziet? Hoort hier nog een nieuwe opleiding bij of ga ik toch al aan het werk? Deze keuze was vrij eenvoudig. Ik wil mezelf ontwikkelen en dus meer dingen leren, daar past een nieuwe opleiding perfect bij. Maar naast de nieuwe opleiding ben ik ook aan de slag gegaan met de ontwikkelingen buiten schoolgebied. Zo ben ik meer gaan trainen om aan mezelf te werken, ik heb mijn dromen op papier gezet en ga zo stapsgewijs ze bereiken. Ja dromen verwezenlijken is wat ik wil doen. Ik denk altijd dat ik deze dromen om een reden heb en wil er dan ook alles aandoen om te kijken of ik dit kan gaan doen. Lukt het niet dan kan ik in elk geval zeggen dat ik het geprobeerd heb. Het grootste doel wat ik op dit moment heb is mijn eerste jaar halen van de studie en op zoek te gaan naar een eigen plekje.

Ontwikkelen doe ik door lessen te volgen, dromen op te schrijven maar ook door het volgen van masterclasses, boeken lezen of heel veel andere blogs lezen en hier mijn eigen leerpunten uit halen. Dit is niet het enige (ja ik weet het niet is niet maar één ding) maar ook nog in de gesprekken die ik met mensen voer over hoe zij ergens gekomen zijn of waar ze naartoe willen. Die gesprekken zorgen ervoor om elkaar scherp te houden en geven veel inspiratie.

Alweer een stedentrip?!

Alsof het nog niet genoeg was afgelopen week staat er in de herfstvakantie een nieuwe korte trip op de planning. Na de eerste ander halve maand even opladen samen met mijn vriend. De plek blijft tot op het moment van nu nog een raadsel. Niks voor mij, iets niet vooruit plannen. Maar het heeft stiekem ook wel iets zo kort van te voren de bestemming bepalen. Ik zal jullie snel op de hoogte brengen als er geboekt is!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart