Persoonlijke update #9: we're going back

Tijd om bij te praten, want wat gebeurt er toch een hoop in mijn leven op dit moment. Vorige keer heb ik je alles verteld over mijn nieuwe stageplek, gemist? Niet getreurd, hij is hier te vinden. Vandaag praat ik je bij over mijn zomerplannen, overige plannen en de stand van zaken met school.

Babbeltijd!

Om maar bij het belangrijkste te beginnen; de stand van zaken op school. Op dit moment heb ik al mijn vakken gehaald en is ook alweer bijna de derde periode voorbij. Het schooljaar vliegt voorbij. De derde periode was wat mij betreft de meest hectische periode tot nu toe. Het project wat we deze periode moeten afronden is het online magazine, wat een werk maar ook wel weer super leuk! Vorige week hadden we de lancering van onze hardcopy, wat een resultaat! En nu in de vakantie bereid ik mij voor op het afronden van twee andere vakken. Mijn pitch voorbereiden en een commercial schieten samen met een klasgenoot. Twee grote opdrachten, maar iets waar we straks vol trots op kunnen terugkijken! Nog even twee weken doorgaan en dan hoop ik ook in periode 3 al mijn vakken te behalen. En dan op naar alweer het laatste blok van het schooljaar.

Holiday plans!

Jaaaa de titel slaat op niets minder dan onze zomerplannen. Ze zijn rond, eindelijk! Vorige week hebben we dan ook de vakantie vastgelegd en is het duidelijk waar ik deze zomer van de zon ga genieten. We gaan weer terug naar de Griekse zon, gezelligheid en de prachtige stranden. Maar niet naar Kreta dit keer, wil je nog even terugblikken op Kreta lees dan even mijn travel journal! Dit jaar is ons oog gevallen op een prachtig hotel in Kos. Een eiland waar ik nog nooit eerder ben geweest, dus extra leuk. Mocht jij nu al eens op Kos geweest zijn en tips hebben? Laat het dan zeker weten, want we zijn altijd op zoek naar de leukste activiteiten. Naast Kos ga ik heel binnekort ook een reisje plannen rondom de meivakantie. Dit wordt een heel ander soort reisje, namelijk een stedentrip samen met mijn vader.. Hopelijk gaan we iets leuks tegenkomen zodat we ook even weg kunnen. Genoeg zomerse plannen op naar de rest!

… nog meer plannen!

Naast de reisjes die ik in het vooruitzicht heb zijn er natuurlijk nog meer dromen waar ik stiekem over nadenk zo op mijn bankje of op mijn fietsje door de stad. Zo denk ik nu al na over mijn zomer na het afstuderen mocht dat volgend jaar allemaal lukken, is wel het plan. Maar ook over mijn grootste droom; het starten van een eigen bedrijf, komt steeds meer voorbij in mijn gedachtes. Plannen opschrijven, sparren met familieleden en rondkijken voor de opties is wat ik nu doe. Maar ik hoop en ga ervoor om in 2018 toch echt de eerste stappen te zetten. Misschien wel sneller dan ik zelf denk. Als laatste plan heb ik om mijn ouderwetse papieren agenda te gaan vervangen door de onlinetools die veel mensen nu gebruiken en de overige krabbels die ik erin maak te plaatsen in een Bullet journal. Na veel video’s te hebben gekeken op YouTube en al diverse bullets cadeau gekregen te hebben is mijn gedachte om. Alle ruimte om mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan en dus mijn grootste passie te combineren met belangrijke zaken. En misschien voor mij nog wel het grootste pluspunt alles is op één plek! Zo fijn. Ik ga het in maart testen en zal daarna mijn ervaringen met jullie delen! Dus nog eventjes geduld. 🙂

Ik ben dol blij met alle stappen die ik heb gezet rondom mijn plannen en uiteraard met het reisje wat is vastgelegd. Heb jij je zomervakantie al geboekt? Zoja, waar gaat jouw reis naartoe?

Header is afkomstig van Pexels

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart