Ik ben terug van weggeweest

Ja ik begon het jaar vol enthousiasme en met veel nieuwe ideeën voor het nieuwe jaar. En toen gebeurde er iets waar ik zelf helaas nul invloed op heb.

Mijn lijf zei stop

Na weken doorgaan, plannen maken en mijn tweede periode afronden op school was het tijd voor vakantie. 3 weken maar liefst aangezien ik in de eerste periode al mijn vakken haalde. Nou die laatste week van mijn vakantie werd een drama. Mijn lijf zei letterlijk stop. Mijn spieren deden niks meer, mijn keel was een drama en er waaide een grote griepepidemie over mij heen. Koorts, keelpijn en verkouden. Alles was aanwezig en maar liefst een hele week lang. Hmm iets waar niemand blij van wordt.

Tentamens kwamen, maar een computer pakken om te leren? Ik zag het niet zitten. En om te gaan bloggen kwam al helemaal niet meer in mijn hoofd op. Daarom is het ook zo stil gebleven vlak na de start van januari. Maar we’re back. Ik heb 1,5 week rust genomen, geluisterd naar mijn lijf maar zeker niet mijn enthousiasme verloren.

Plannen voor de rest van januari

Deze maand staat verder heel veel in het teken van de start van periode drie alweer, wow ook het schooljaar vliegt voorbij. En daarnaast veel voorbereiden van de move out naar mijn eerste eigen studie, oeh de spanning stijgt! Hierover zal morgen meer online komen! En natuurlijk nog veel meer blogjes. Bloggen staat deze maand zeker veel op de planning maar daarnaast ga ik ook andere plannen uitdenken. Feestjes, vakanties en familietijd zijn dingen waar je aan moet denken. Ondanks de 1,5 week uit de running ga ik er een mooie maand van maken. Waarin ik veel van mijn plannen voor 2018 ga starten.

Wat zijn jouw plannen voor de rest van deze maand?

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart