Blue Lagoon cocktail

Aan het eind van elke zomer heb ik toch wel een favoriet drankje. Verschillend tussen een non-alcoholisch drankje of  een kleine alcoholisch drankje. Dit jaar staat toch wel de Blue Lagoon met stipt op nummer één! Heerlijk aan het strand in Kroatië of in Nederland op het terras, niet verkeerd!

Zomerse drankjes, ja!

Het seizoen van de drankjes doen op het terras, de uren op het strand of toch een reisje naar een zon zekere bestemming. Maar ja bij de zomer horen er wat drankjes. Of het nu een homemade lemonade of is een koude cocktail dat verschilt. Maar deze Blue Lagoon kon niet ontbreken aan de blogs van deze zomer! De Blue Lagoon is een frisse smaak sensatie met de blue Curacao! En heeft een echt tropische kleurtje, doet mij denken aan een helderblauwe zee! Daarom ook echt een zomers drankje on top! Tijd om alles uit de kast te halen en relaxen maar!

Benodigdheden

  • 15 ml Blue Curacao
  • 30 ml Vodka
  • 90 ml Lemonade
  • Citroen (sap van een halve citroen)
  • Longdrink glas
  • Rietje

Bereidingswijze

Je zal wel denken, waar is de cocktailshaker op het benodigdheden lijstje? Maar de Blue Lagoon wordt gemaakt in het cocktailglas zelf. Om te beginnen pers je het sap uit de halve citroen. Even een tip tussendoor! Voeg als eerste het ijs toe, zodat alle benodigdheden gelijk koud blijven. Als al het citroensap in het glas zit kun je verder met het toevoegen van de Vodka! Voeg de 30 ml Vodka toe & daarna de lemonade. Als laatste voeg je natuurlijk – het belangrijkste ingrediënt – de Blue Curacao toe voor de kleur ;). Roer even met een lange lepel in het glas en ga op zoek naar een mooi rietje. Als dat gelukt is … ga je genieten op de loungebank in de tuin van je eigen gemaakte cocktail!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart