Smoothie bowl met witte chocolade en bramen

Ontbijten blijft één van mijn favoriete maaltijden van de dag, daarom maak ik er altijd een feestje van. Het is voor mij echt de perfect manier om goed wakker te worden. Zeker in het weekend neem ik altijd een beetje extra de tijd. Dan is deze smoothie bowl met witte chocolade zeker een goede aanrader om de dag te beginnen!

Witte chocolade & bramen!

Deze combinatie heb ik nog nooit eerder geprobeerd, maar ja ik kan niet ontkennen dat het mijn aandacht trok en ik het zeker een keertje wilde proberen. Ik ben dol op het proberen van nieuwe combinatie’s al helemaal met smoothies. Deze bowl leek mij vrij eenvoudig om te maken en dus ook snel om te maken voordat je naar je werk of school zou moeten. Stiekem vind ik dit ook altijd erg belangrijk. Want wie wil er nu niet elke dag een heerlijk ontbijtje voordat de dag van start gaat, nou ik wel! Daarom was deze bowl perfect voor mijn werkdagen & in het weekend. Wat wil een mens nog meer! Tijd om aan de slag te gaan.

Ingrediënten voor de perfecte bowl:

Benodigdheden zijn voor één smoothie bowl!

  • 1 flinke hand bramen
  • 1 banaan
  • 1 el honing
  • 200 ml dikke yoghurt of kwark
  • 1 el kokos
  • 2 el havermout
  • 1 el lijnzaad (optioneel)
  • 25 gr witte chocolade (optioneel)

Aan de slag!

Om te beginnen is het belangrijk om alles in huis te halen, zodra dit is gebeurt is het tijd om aan de slag te gaan. Om echt van start te gaan doen we op een paar bramen na alles in de blender, samen met de helft van de banaan, de yoghurt, de havermout & de honing. Als dit een echte smoothie is geworden, is het tijd om je favoriete kom erbij te pakken. Giet de smoothie erin & dan is het tijd voor…. decoreren!

Het decoreren begint bij het snijden van de banaan en natuurlijk de bramen. Voeg ze toe aan de smoothie & dan is het tijd om te strooien met de kokos & lijnzaad. Als finishing touch voeg je de witte chocolade toe in kleine stukjes of soort flokken. Ik heb ze gemaakt met een scherp keukenmes en voorzicht hakken van de reep af. Perfecte keuze voor mij in elk geval 😉

Recept gevonden bij : Culi Sandra

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart