smoothie bowl

Smoothies, smoothie bowls of gewoon een bakje yoghurt, ik ben groot fan! Met de zomer komen de aardbeien, blauwe bessen en frambozen weer in huis. Het zorgt bij mij voor een grote glimlach, want het is wat mij betreft het beste fruit voor een heerlijk ontbijtje. Tijd om de smoothie bowl te maken met de mild & creamy!

Ontbijten

Het is volgens veel onderzoeken de belangrijkste maaltijd van de dag. Maar voor mij is het vooral de favoriete maaltijd van de dag, althans als het niet té vroeg is. In het weekend kies ik vaak voor een uitgebreid ontbijtje met bananenpannenkoeken of een omelet. Maar doordeweeks is een makkelijk ontbijtje toch meer geliefd. Van eenvoudige crackertjes naar een bakje yoghurt of toch een smoothie bowl. Dit keer een smoothie bowl met de lactose vrije yoghurt van Alpro. Ik ben aan het onderzoeken of mijn lichaam beter reageert als ik minder lactose eet, dus perfecte gelegenheid om de yoghurt van Alpro te proberen, want zonder yoghurt kan ik niet hoor!! Ik ben te groot fan van mijn bakje yoghurt in de ochtend of een heerlijke smoothie als tussendoortje.

Ingrediënten:

  • 150 gram mild & creamy naturel
  • 125 gram (bevroren) aardbeien
  • 12,5 gram blauwe bessen
  • 15 gram volvezel cruesli
  • een kwart banaan
  • blender

Bereidingswijze:

Een smoothie bowl maken is iets wat niet heel ingewikkeld is laat ik daar mee beginnen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een blender of staafmixer in huis hebt. Ben je op zoek naar een ontbijtje wat snel klaar is en ook nog super gezond is boordevol vitamine C? Dan is dit voor jou het ideale ontbijt! Tijd om het ontbijtje te gaan maken vind je niet? Blender gereed? Om te beginnen doen we eerst de mild & creamy in de blender & daar boven op leg je de aardbeien & blauwe bessen. Was eerst wel even de blauwe bessen! Wanneer alles een geheel is op zoek naar een geschikte kom. Om de smoothie bowl mooi te ‘garneren’ of te voorzien van wat extra vulling heb ik gekozen voor een kwart banaan en volvezel cruesli. Natuurlijk kan je deze veranderen naar jouw favoriete toppings. Ben je tevreden, smullen maar van het heerlijke luchtige ontbijtje!

smoothie bowl

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart