tropical smoothie

Aardbeien, mango, bosvruchten ja ik ben er dol op! Met deze zomerse dagen kon ik het niet laten om op zoek te gaan naar nieuwe smoothie recepten met echt zomerfruit. Want ja de zomer is tenslotte begonnen, dus ik mag weer! Ik ben groot fan van zomerfruit dus ik kan weer genieten komende maanden!

Ingrediënten:

  • 85 gram bevroren banaan
  • 135 gram bevroren mango
  • 200 ml magere yoghurt

Tijd voor the tropical vibes!

Smoothies zijn een manier om snel een gezond en fruitig ontbijtje of tussendoortje voor jezelf op tafel te zetten. Wat mij betreft de ideale manier om goed voor jezelf te zorgen. Plus punt is dat je er niet veel tijd voor hoeft door te brengen in de keuken, geen groot plezier (van mij) met de zomerse temperaturen. Dus tijd om de spullen te verzamelen en net als mij te gaan genieten van een tropische sensatie (wat mij betreft). Pak de blender en de ingrediënten bij elkaar, oh ja ! En natuurlijk de weegschaal. Weeg alle ingrediënten af & tijd om te blenden. Laat de blender zijn gang gaan totdat er geen stukjes fruit meer in de smoothie zitten. Als je het mij vraagt een van de grootste ergernissen bij smoothies, die kleine stukjes..  Bij de ingrediënten heb ik gekozen voor bevroren fruit, omdat ik graag echt een koude smoothie wilde. Wil je dit liever niet? Haal dan vers fruit in huis en maak de smoothie daarmee.

Of toch een tropical smoothie bowl? Dan raad ik je aan echt te kiezen voor het bevroren fruit. Persoonlijk vind ik het fijner bij de smoothie bowl. Deze kun je vullen met granola, verse mango & banaan. Dan is je ontbijtje zeker weten goed gevuld!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart