Sephora gezichtsmaskers

Elk jaar stel ik mezelf doelen die ik graag in dat jaar wil voldoen. Maar nu is het zoveel dat ik het niet allemaal tegelijk kan doen. Dus heb ik mij geconcentreerd op één van de doelen in januari; meer me-time en meer relaxen.

Januari is een relaxmaand!

Nou dit ga ik alvast toegeven… dit is het niet helemaal geworden. Aangezien mijn verhuizing voor de deur staat stroomt mijn hoofd over van dingen die ik nog moet regelen. Maar dat maakt de relaxtijd eigenlijk alleen maar belangrijker. Dus tussen alle drukte heb ik de tijd genomen om heel bewust te ontspannen en even niks te doen. Zoals een dagje sauna, boeken lezen of gewoon thuis een maskertje opdoen om mijn gezicht te verzorgen. Het maskertje wat ik deze maand heb gebruikt was er eentje van Sephora! Tijd om mijn mening met jou te delen!

Sephora lover

Sinds het moment dat ik mijn eerste producten kocht in Barcelona ben ik groot fan! Maskertjes, bodylotion, make-up zoveel producten waar iedereen stiekem heel blij van kan worden. Mijn grootste favoriet zijn alle producten om mijn gezicht te verzorgen. Jammer genoeg verkopen ze die niet in Nederland.. Daarom zorg ik dat ze kan inslaan als ik op reis ga. Eén ding is zeker vaker een ruimbagage koffer meenemen zodat ik de grotere verpakkingen mee kan nemen haha.

Sephora gezichtsmaskers

REVIEW

 • Verpakking
  Als grafisch vormgever is een verpakking natuurlijk iets wat niet onopgemerkt voorbij kan laten gaan. Dus ook nu heb ik mijn mening. De verpakking is eenvoudig van kleur en design, maar door de gekozen zachtroze kleur straalt de verpakking wel rust uit. Dit is persoonlijk waar ik naar op zoek ben als ik aan gezichtsmaskers denk.
 • Aanbrengen
  Het aanbrengen van dit masker is zo eenvoudig dat ik er oprecht een beetje verbaasd over was. Het is een volledig masker wat je op je gezicht aanbrengt. Je kunt het zonder vieze handen aanbrengen, wel zo fijn. En het excuus ‘het kost mij teveel tijd’ verdwijnt als sneeuw voor de zon.
 • Afhalen
  Het afhalen van het gezichtsmasker is eigenlijk net zo eenvoudig als het aanbrengen. Doordat het een sheet is hardt het masker niet uit op je gezicht en kun je het er zo afhalen. Het grootste voordeel van dit soort gezichtsmaskers vind ik toch wel dat het geen moeite kost waardoor je huid weer onrustig word van het gewrijf.
 • Resultaat
  Nou hierover was ik meer dan tevreden. Mijn huid is de afgelopen weken door mijn stressniveau erg onrustig. Wat zorgt voor veel oneffenheden, acne wat zich voordoet en droge plekken. Maar dit masker heeft er na ruim twintig minuten voor gezorgd dat de droge plekken voor het grootste gedeelte verdwenen zijn en mijn huid een stuk minder onrustig oogt. Precies wat ik hoopte te bereiken na dit moment van een me-time!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart