Schatreijk diary #1

2018 staat bij mij in mijn hoofd als het jaar van veranderingen. Zo heb ik gekozen voor mezelf, ben ik verhuisd en zo komen er nog veel meer veranderingen en plannen aan. Persoonlijk plannen daar gelaten is het ook tijd om mijn plannen voor Schatreijk echt te gaan doen. Daar is plan 1; meer achter de schermen laten zien. Tijd voor meer informatie.

Plan 1:

Mijn plan zoals ik hierboven al een klein beetje deelde is om meer achter de schermen van Schatreijk te delen, want er gebeurt zoveel meer dan wat ik nu laat zien. En hoe combineer ik het studeren, werken, huishouden en bloggen met elkaar? Deze week heb ik voor het eerst een diary gemaakt van mijn week. Wat kan je hiervan verwachten? Kort samengevat; samenvattingen van mijn weekdagen, foto’s van diverse momenten in de week en wie weet sneakpeaks van artikelen die eraan komen. Oké genoeg gebabbeld, tijd voor een weekdiary!

Schatreijk diary #1

maandag

De eerste dag van de week begon met een van de schooldagen. Vroeg in de ochtend vertrok ik naar Rotterdam om twee colleges te volgen. Daarna samen met een klasgenootje toch nog even snel wat beelden geschoten voor een college van de volgende dag, we hebben ons suf gelachen waardoor ik het ook volkomen vergeten was om foto’s te maken. De middag bestond uit een bezoekje aan de supermarkt, sportschool en daarna ontspannen en héél vroeg slapen. Zo fijn!

Schatreijk diary #1

dinsdag

Ook deze dag begon ik vroeg met een treinreisje richting Rotterdam. Een iets langere collegedag maar niet minder leuk. Een college en daarna ons zelf vermaken tot de lancering van ons special edition daar was. Hierboven zie je ons eindresultaat. Ik ben blij met wat het geworden is. Ben je benieuwd naar ons magazine? Neem dan een kijkje op Avontour – het reismagazine voor de avonturier. Na de lancering heb ik even al mijn energie eruit gegooid in de sportschool en de avond afgesloten met een rondje Youtube en op tijd de ogen gesloten, want de week was nog goed gevuld.

Schatreijk diary #1Schatreijk diary #1

woensdag:

Sinds een maandje loop ik stage bij MIEKinvorm en houd ik mij standaard twee dagen in de week een hele dag bezig met alles omtrend social media. Super leuk! Vandaag was het een thuiswerkdagje, maar laat ik nu net fan zijn van om zo af en toe mijn hebben en houden te verplaatsen naar mijn geboorte stadje. Een fijn plekje hiervoor is KEK – de koffiebar van Delft. Na weer een hele lekkere lunch vertrek ik richting huis om nog eventjes snel wat beelden te schieten van Schatreijk voordat de zon uit mijn studio is verdwenen. Daarna kruip ik de laatste uurtjes achter mijn laptop om nog wat dingen af te maken. En weer op tijd onder de wol, ik hou ervan! Moet ik vaker doen.

Schatreijk diary #1

donderdag:

Hmm.. deze dag heeft een vrolijke foto. Namelijk twee foto’s die alles hebben van een heerlijke reis en activiteit die eraan zaten te komen. Maar de dag begon niet zo happy. Het was namelijk een dag waarop wij een geliefde herdachten van kennissen. Dat soort dingen worden nooit iets waar ik goed in ben, in hoe verre dat kan.. Maar ’s middags ging langzaam aan de knop om en was het tijd om te ontspannen want mijn vakantie was begonnen. ’s Middags pakte ik mijn tassen in om een weekendje met mijn schoonfamilie weg te gaan en ’s avonds boekte mijn vriend en ik onze vakantie voor de zomer. Yeay!! – later deze week meer hierover -. Door alle emoties dook ik voor de vierde dag op rij vroeg mijn bedje in. Het beloofde een druk maar gezellig weekend te worden.

vrijdag

Oops… de eerste dag waar ik helemaal geen foto van heb. Misschien met een reden haha. ’s Morgens stond volledig in het teken van de laatste voorbereidingen voor het familieweekend; tassen inpakken, auto klaarmaken en rijden. Ja dat dat uiteindelijk de hele dag in beslag zou nemen wist ik toen nog niet. Vrijdag was er urenlang een storing bij de tunnel in Rotterdam, waardoor heel de randstad plat lag. Samengevat: een ritje van normaal 1,5 uur max. werd een rit van zo’n 5 uur… Maar veilig en wel in Renesse werd het alsnog een feestje met de familie; oma haar verjaardag werd gevierd, filmpjes gekeken, cadeautjes gegeven, quiz gespeeld en toen was de nacht alweer ver gevorderd.

Schatreijk diary #1

zaterdag

Na de ochtend uitgeslapen te hebben en langzaam opgestart te zijn gaan we met de hele groep richting het strand. Ondanks de ijzige wind laten we ons niet tegenhouden. Sjaal om, muts op en de zonnebril! Want het is dan wel koud maar er staat een goed zonnetje! Een korte wandeling later was de dag verder gevuld met spelletjes, goede gesprekken en een heerlijke tapasplank. Een goed geslaagde eerste dag met het winterse zonnetje.

Schatreijk diary #1

zondag

Ook zondag spendeerde we met z’n allen in Renesse. Een prachtige omgeving met een zonnige lucht zelfs al vroeg in de ochtend! Ook vandaag maakte we een strandwandeling met een break in een super gezelig strandtentje. Verder maakte we nieuwe familiefoto’s (super leuk, ik hou daar van!). En daarna gingen we verder waar we gisteren gebleven waren; bijpraten in het winterse zonnetje, spelletjes spelen, boekje lezen en gezellig borrelen. ’s Avonds stond in het teken van terugblikken naar vroeger. Allemaal leuke video’s van mijn schoonfamilie in de jongere jaren. Wat een top weekend!!

Nu is het tijd om een weekje vakantie te houden. Even uitrusten, bijpraten met vrienden en mijn stage zal deze week doorlopen. Erg gezellig. Volgende week zal er een nieuwe diary verschijnen!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart