Schatreijk diary #2

Het is tijd om jullie mee te nemen in mijn vakantieweek, althans dat was de bedoeling. Maar er waren veel uren stage, activiteiten en ja tussendoor tijd om te ontspannen. Dus ergens een vakantiegevoel maar ergens ook weer niet. Tijd om te kijken wat ik deze week heb meegemaakt. 

Schatreijk dairy #2

maandag

Jaa mijn vakantie begon eigenlijk best goed. Het familieweekendje zat er bijna op dus begon de dag met het laatste ontbijtje en schoonmaken. De middag was vooral gevuld met huishoudelijke zaken; boodschappen doen, opruimen en nadat alles klaar was ben ik gaan bloggen. Iets waar ik zo erg aan toe was na bijna een week overslaan.

Schatreijk dairy #2dinsdag

De rest van de week was gevuld met school en stage. Ja je leest het goed en dat terwijl ik eigenlijk vakantie had. Maar ik moest nog wat stage uren en aangezien ik mijn stage stiekem heel erg leuk vind was het helemaal geen straf. En ’s avonds was het tijd om deze toch wel een beetje bijzondere dag te vieren samen met mijn vriend. Want we waren deze dinsdag namelijk drie jaar samen alweer, wauw wat vliegt de tijd voorbij.

Schatreijk dairy #2woensdag

Het was de eerste dag waarop het heel erg koud begon te worden. Maar geen probleem, want ik vertrok woensdagochtend vroeg al richting de stad om een warm plekje op te zoeken bij KEK. Mijn dag werd gevuld met schoolwerk, stage en nog meer werkzaamheden die eigenlijk al ellendig lang op mijn lijstje stonden. ’s Avonds vertrok ik weer richting de stad om een avondje met vriendinnen naar de bioscoop te gaan. Kan gewoon door de weeks.

Schatreijk dairy #2donderdag

Ik vertrok om 9 uur richting Rotterdam om op een externe locatie een dagje stage te lopen haha. Bijpraten met mijn collega onder het genot van warme chocolademelk. Totdat het brandalarm afging en we naar buiten moesten. Gelijk maar naar huis want ja hè het was donderdag koud genoeg dus snel de kachel opzoeken. ’s Avonds was een avondje televisie programma’s inhalen haha en lekker lang douchen, genieten! 🙂

Schatreijk dairy #2vrijdag

Oké vrijdag was echt allemaal samengevat in koud en storm. Ik vertrok halverwege de ochtend alweer richting Rotterdam. Dit keer om een commercial te filmen voor school. Maar we hadden niet helemaal gerekend op de temperaturen van afgelopen vrijdag, want jeetje zeg! We hebben zo snel mogelijk alle beelden geschoten zodat we daarna konden opwarmen in een leuk tentje in het centrum; het werd supermercado. Een absolute aanrader. We besloten onverwachts een lekkere uitgebreide lunch te nemen, foto’s te schieten en lekker te kletsen. Zo leuk die spontane dingen. Iets wat ik dit jaar meer wilde laten gebeuren, dus zo gezegd zo gedaan.

Schatreijk dairy #2zaterdag

Ondanks de vakantieperiode moest ik zaterdag zoals altijd korfballen. Onze laatste wedstrijd van dit zaalseizoen, toch altijd wel een beetje jammer hoor. Maar het buitenseizoen is ook leuk, alleen mogen de temperaturen dan nog we een beetje stijgen. Na mijn wedstrijd vertrok ik gelijk richting het centrum van Delft om te borellen met mijn moeder en broertje, super gezellig en ja weer spontaan! Daarna een kleine maaltijd en richting de sporthal van Fortuna om daar de selectie te zien spelen. Blijft leuk om je sport op het hoogste niveau te kunnen bekijken zo dichtbij huis. De rest van de avond bracht ik door in bed met een goed boek.

Schatreijk dairy #2zondag

wauw zondag stond in het teken van het hele huishouden klaren voordat school weer begon. Na toch een klein beetje uigeslapen te hebben begon mijn dag. Eerst deadlines inleveren & afmaken, presentatie van maandag voorbereiden. Toen dat afgerond was even mijn fiets gepakt en Delft ingegaan. Het was erg lekker weer dus even de stad doorgelopen, broeken gescoord en even een pauze ingelast bij Kek! Daarna kwam mijn moeder eventjes op bezoek en zijn we samen gaan rommelen in mijn studio. Wassen draaien, schoonmaken en opruimen vooral. ’s Avonds heb ik even een break ingelast. Het was een hectische week ondanks de vakantie. Dus een uitgebreide douche en lekker lezen voordat ik naar bed ging.

Een drukke maar super fijne week waarin ik ruimschoots de tijd nam om regelmatig even te ontspannen. Super fijn iets wat ik hopelijk volgende week niet vergeet te doen aangezien school vandaag weer begonnen is. 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart