Schatreijk diary #3

Deze week was er een gevuld met belangrijke deadlines, veel gezelligheid en spierpijn haha. Een mooie samenvatting van mijn week vind ik zo. Laten we eens gaan kijken wat ik de dagen heb gedaan in Schatreijk diary #3!

Schatreijk diary #3Maandag

De week begon met veel spanning wegens een belangrijke deadline die ik eigenlijk moest halen om ook volgende periode géén of zo min mogelijk herkansingen te hebben. Maar het is en blijft niet mijn grootste hobby om te presenteren. Gelukkig ben ik vanochtend vroeg uit mijn lijden verlost en ik heb het gehaald!

’s Avonds ging ik samen met mijn trainingsmaatje naar een nieuwe groepsles in de sportschool. Super leuk, een combinatie tussen roeien en kracht. Dat die zijn werk doet was te merken want ik was kapot. Dus op naar huis en op tijd mijn bed in!

Dinsdag

Het was zeker te merken dat de groepsles van de vorige avond gewerkt had want ik kon met moeite mijn bed uitkomen. Maar niet getreurd deze dinsdag stond weer in het teken van school. Twee colleges verder ging ik weer naar huis. ’s Avonds was het tijd voor alweer de laatste training in de zaal, want volgende week gaan we weer naar het veld… brrr zo koud!

Woensdag

Een dagje thuis stagelopen is zo vervelend nog niet. Op woensdag werk ik altijd thuis althans ergens in Delft. De ene week bezoek ik een leuke hotspot, de andere week werk ik in mijn pyjama achter de laptop en soms zoek ik mijn vrienden op en werken we samen. Maar deze week was het tijd om een gezellig warm knus tentje op te zoeken in Delft. Om 9 uur aan de slag en om 4 uur was het klaar! 🙂 Op naar mijn schoonfamilie voor een gezellige verjaardag. Leuk zo’n doordeweeks avondje met z’n allen eten en bijpraten. Een mooie break in de week!

Donderdag

Net zoals gisteren was het tijd voor een dagje stage, maar vandaag vertrok ik in de ochtendmist richting Rotterdam. Na een korte nacht, zeg 4,5 uur slaap, was ik er ondanks alles helemaal klaar voor! Eenmaal op kantoor heb ik de hele dag doorgewerkt aan de stagewerkzaamheden. Het blijft zo fijn om de hele dag bezig te zijn met iets waar je een lach op je gezicht van krijgt en ook nog met hele gezellige mensen om je heen! Ik ben nog altijd erg blij met mijn stage. Toen ik eind van de dag thuis kwam was ik zo gebroken dat ik besloot op tijd naar bed te gaan en mijn uren gemiste slaap in te halen. Wat kan een mens daarvan opknappen.

Schatreijk diary #3Vrijdag

Mijn weekend begon deze week een dagje eerder. Ik was vandaag namelijk heerlijk vrij. Nadat ik ’s morgens toch nog het nodige aan school gedaan had was het tijd om even een goede training te doen in de sportschool. Dus hup op de fiets en even twee uur knallen. Wat blijft dat goed voelen. Eind van de middag ben ik terug naar mijn vader gegaan om de laatste spullen daar uit te zoeken, samen te eten en daarna richting de IKEA. Want mijn kamertje was nog niet helemaal zoals ik het wilde. Dus een mooie kast gekocht en gelijk in elkaar gezet! I’m happy!

Schatreijk diary #3Zaterdag

Een korfbalvrije zaterdag, althans! Ik hoefde zelf niet te spelen maar de laatste zaterdag in de sporthal kon ik natuurlijk niet helemaal missen. Wat een rustige zaterdag leek te worden werd nog best een volle maar super leuke zaterdag. Eerst ’s morgens plantjes scoren in het tuincentrum samen met mijn moeder. Wat een verrijking zeg! Daarna snel richting de sporthal om mijn teampje te coachen. Jammer genoeg verloren, maar het plezier van de kinderen is er niet minder op! Gevolgd met het afronden van een grote deadline van zondag. Super fijn om te weten dat je zondag niks meer voor school moet doen. Ga ik vaker zo plannen. Daarna terug naar de sporthal want er stonden een paar belangrijke wedstrijden op de planning voor de vereniging. Het pakte goed uit en het zaalseizoen werd afgesloten met een goed feestje! Mooie zaterdag om op terug te kijken.

Zondag

Het werd een echte zondag; uitslapen, relaxen op bed met de laptop en daarna toch de energie bij elkaar verzameld om even naar buiten te gaan met het lekkere weer. Op naar het plaatselijke park met een vriendin en even een flinke wandeling gemaakt. Ik wilde meer genieten van kleine en spontane dingen, nou dit is dit weekend erg goed gelukt! ’s Avonds heb ik lekker rustig aan gedaan aangezien mijn energie vrij laag was. Lekker gegeten samen met mijn vriend en daarna wat gelezen. Oh ja! En op tijd naar bed want de week stond alweer op het punt van beginnen.

De drukte houdt nog eventjes aan, maar we komen er wel doorheen! Laten we er weer een mooie week van maken!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart