Schatreijk diary #4

We zijn alweer halverwege maart, een week gevuld met hele erge koud maar ook een heerlijk zonnetje. Periode drie is afgerond en ik ben klaar om me voor te bereiden op alweer de een a laatste tentamenweek van het eerste studiejaar!

Schatreijk diary #4maandag

De week begon goed met een dagje vrij althans van school. Dus begon mijn week niet beter dan het kon begonnen; dagje bloggen! Heerlijk om weer eens zo de week te beginnen. Na de nodige blogjes uitgeschreven te hebben was het tijd voor een heerlijke bodypump les. Even uurtje verstand op nul en met gewichten in de weer. Verder lekker niks gedaan!

Schatreijk diary #4

dinsdag

Op naar Rotterdam vroeg in de ochtend. Vandaag was het tijd om alleen maar vakken af te ronden en te zorgen voor meer rust haha. Dus elkaars eindwerk bekijken en daarna evaluaties. Daarna op tijd naar huis en avondje hangen! Oh ja en nog wat deadlines van later die week maken, want nog niet alles is helemaal compleet.

Schatreijk diary #4woensdag

Dit is een dag die de niet de geschiedenis in gaat als beste dag. Maar waarom, dat horen jullie later nog. Ik heb er het beste van geprobeerd te maken. Mezelf opgelapt en even in de stad gaan werken en ’s avonds bij mijn vriend op de bank. Ook wel weer eens lekker. Niks moeten een hele avond.

donderdag

Weer vroeg in de ochtend richting Rotterdam voor een dagje stage. Gezellig hele dag weer bezig met de dingen waar ik het blijst van word. De dag vloog voorbij en voor ik het wist vertrok ik alweer richting Delft om te gaan korfballen. Op het veld, want ja de wintercompetitie zit er alweer op. Helemaal doorweekt zat de eerste veldtraining er weer op, maar stiekem had ik die gezelligheid na afloop wel gemist. Laten we er een mooi laatste seizoen van maken.

vrijdag

Normaal is vrijdag al mijn eerste weekend dag maar deze week liep dat een beetje anders. Er waren namelijk extra college uren ingepland. Dus ook deze ochtend vertrok ik vroeg richting Rotterdam met de trein. Een blok Engels gevolgd en daarna gezellig met de klas bijgepraat over iedereen zijn stage met aansluitend een klassenborrel. Een goed begin van het weekend. En daar was het nog niet mee gezegd want daarna ging ik terug naar Delft voor een heuse casino avond voor de jeugd. Geslaagd dagje dus, ondanks dat ik niet vrij was.

zaterdag

Een dag zonder eigen korfbalverplichtingen dus tijd voor andere dingen :). Boodschappen doen, opruimen en een klein beetje schoonmaken stond in de ochtend op de planning en ’s middags toch een beetje korfbal, want helemaal niet kon natuurlijk niet. ’s Middags eerst met mijn vader naar de play-offs van Fortuna A1 en ’s avonds nog het eerste aangemoedigd. Met als afsluiter een spontaan avondje stad met vriendinnen, love it!

Schatreijk diary #4zondag

Een dag waarop ik eindelijk iets langer sliep en er echt eventjes van genoot. Maar daarna was het tijd voor standje productief; ik tikte drie deadlines af, maakte mijn studio schoon, deed alle was, kreeg bezoek en maakte het avondeten voor komende week. Zo’n echte fijne zondag.

Ik kijk met een lach terug op deze week ook al ben ik verre van elke dag blij geweest. Maar kijken naar de positieve dingen zorgt voor die lach, onthoud dat maar! Maak er een mooie week van!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart