Schatreijk diary #5

Aaah een week die ik niet snel meer ga vergeten. Ups en downs maar een afsluiting van de week die in de boeken gaat als een van de betere weekenden van 2018 tot nu toe! Wat zou het geen zijn wat dit weekend zo bijzonder maakte?

Schatreijk diary #5maandag

De week begon iets anders als normaal. Het was de week van de herkansingen, maar deze had ik niet yay! Dus ik had tijd om andere dingen te doen. Maandag vertrok ik met enige vertraging door de NS richting Rotterdam om een dagje te werken. Iets anders als normaal maar zeker niet minder leuk. ’s Avonds heb ik heerlijk thuis gerommeld want door de koud sloegen we de training een keertje over.

Schatreijk diary #5dinsdag

Weer richting Rotterdam maar dit keer zonder vertraging. Het was zo’n top dag. Op kantoor stond alles in het teken van de portret shoot. Niet onze favoriete taak maar we hebben er iets leuks van gemaakt; confetti, kleuren en veel gelachen. Zo werd het alsnog een top dag met naast al het plezier ook de nodige uren werken.

Schatreijk diary #5woensdag

Dit was het dieptepunt van de week… wat zag ik op tegen deze dag… Er zijn geen andere woorden voor als vermoeiend en intensief. Ik heb de volledige ochtend gespendeerd in het ziekenhuis voor onderzoeken. En dus ’s middags niks want ik was zo kapot. Op tijd naar bed ’s avonds en bijslapen!

donderdag

Normaal vertrek ik altijd op donderdag richting Rotterdam voor een dagje stage maar deze week was het net een beetje anders. Ik bleef namelijk in Delft en liep een dagje thuis stage. Aan de slag met de planning voor april en de beelden verzamelen. ’s Avonds stonden de eerste veldtrainingen op de planning. Koud was nog altijd aanwezig, maar gaan! 🙂

vrijdag

Weer een stagedagje thuis, want woensdag had ik natuurlijk gemist. Maar ook ben ik eventjes gaan shoppen voor wat nieuwe shirtjes. En mijn tas ingepakt, want eind van de middag vertrok ik samen met de korfbal richting Eindhoven. Het beloofde een weekend vol plezier, gezelligheid en weinig slaap te worden. Vrijdag begon met een avond vol gezelschap spelletjes, muziek en bijpraten!

zaterdag

De eerste volledige dag in de groepsaccommodatie. Met 50 mensen om je heen is het een reden voor veel gezelligheid en fun. Zo stond deze zaterdag vol in het teken van spelletjes en relaxen met z’n allen in het zonnetje. ’s Middags was het tijd voor de play-offs van de korfbal league. Super leuk met z’n alle wedstrijden volgen. Daarna was het tijd voor…. PARTY! Op naar Eindhoven met de touringcar en een avondje lang dansen, heerlijk!

zondag

Tijd om op te ruimen, in het pakken en naar huis.. althans bijna! Eerst was het tijd voor de afsluitingsactiviteit van het weekend. Koeien vlaaien werpen was het! Ik zie de vraagtekens al bij je oproepen. We gingen met frisbees golven althans soort van. We moesten van hole naar hole in zo’n min mogelijk worpen. Super grappig maar ook moeilijk zeg! Het weekend heb ik afgesloten in bed, want wat was ik moe!

Het weekend heb ik geleefd in het moment waardoor de foto’s ontbreken. Maar no worries! Volgende week i’ll be back! Het was een week gevuld met hoogte en dieptepunten. Maar terugkijkend op de week was het een succes. Op naar weer een week met tentamens. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste artikelen? Volg mij dan op Instagram & Facebook

 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart