nieuws

De titel verklapt het natuurlijk al een beetje … Schatreijk heeft groot nieuws! Ben jij benieuwd wat? Lees dan snel verder!

Groot nieuws

Ja alles verklapt het al dat ik achter de schermen druk bezig ben met een nieuw project. Het idee spookt al meerdere maanden in mijn hoofd, maar het is iets wat ik nog nooit van mijn leven gedaan heb en soms best ongemakkelijk voel als ik ermee bezig ben. Dus nog helemaal tevreden over het eindresultaat ben ik nog niet. Maar aangezien Schatreijk de afgelopen 6 maanden al op volle toeren draait vond ik het tijd om iets nieuws te gaan doen. Een uitdaging is het zeker wel! Zal ik het dan maar gaan onthullen wat het nieuwe grote project is … ja ik ga het er maar uit gooien dan is de stap genomen om het echt te gaan doen! Schatreijk gaat niet alleen bloggen maar ook video’s maken! Het duurt nog heel even voordat de eerste video echt online gaat komen, maar het account is al aangemaakt op Youtube, dus als je benieuwd ben naar de video’s bent? Neem dan vast een kijkje.

Welke video’s kun je verwachten?

De eerste vraag die mij te binnen zou schieten als ik dit leuke nieuws tegen zou komen is toch wel ‘Welke video’s kan ik verwachten?’ En dat snap ik heel goed! De video’s die jullie kunnen verwachten zijn;

  • Creatieve video’s, denk aan DIY’en; dingen opknappen of zelf dingen creëren!
  • Behind the scenes van Schatreijk bij het maken van beelden, projecten uitdenken & opzetten natuurlijk.
  • Een kijkje bij het realiseren van de 101 dingen in 1001 dagen.

Dit is de eerste opzet van het Youtube kanaal dus wie weet gaan er in de loop van de tijd nog dingen veranderen.  Denk aan meer  verschillende soorten video’s, dus als je ideeën hebt wat past bij Schatreijk let me know!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart