Schatreijk heeft een nieuwe thuisbasis!

Elke week op zoek naar een leuk plekje in de stad is niet verkeerd. Maar een bureau waar ik gewoon mijn spullen languit kon laten liggen klonk erg verleidelijk. Dus heb ik verandering aangebracht! Ben je benieuwd hoe of wat? Ik zal het met je delen!

Nieuwe thuishaven voor Schatreijk

Altijd heb ik gezegd; ik zou het zo tof vinden om mijn eigen kantoortje te hebben. Ik zal je gelijk vertellen, het is geen eigen kantoortje. Daarvoor is het nog te vroeg. Maar wel is de thuisbasis van Schatreijk niet meer vanuit mijn slaapkamer. Maar verplaatst naar het kantoor van mijn moeder. Hier was namelijk een mooie ruimte over, dus ideaal om mijn spullen uit te stallen zonder hier altijd tegenaan te kijken! De ruimte geeft de gelegenheid om mij terug te trekken uit de drukte en in alle rust te kunnen focussen op mijn blog. Super fijn soms die rust.

Het houdt natuurlijk niet in dat al mijn blogpost vanuit daar geschreven gaan worden want laat ik eerlijk zijn, ik heb niet altijd de tijd om erheen te gaan. En ga zeker geen afscheid nemen van mijn favoriete werkplekjes in Delft. Hier doe ik namelijk veel inspiratie op dat het zonde zou zijn om er helemaal mee te stoppen. Maar een mooie basis voor mijn spullen is het zeker! Hoe het verder gaat lopen met deze ruimte weet ik nog niet, maar voorlopig heb ik hier mijn basis liggen.

Foto in de header is afkomstig van Pexels.com

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart