MIEKinvorm

Daar is de eerste uitdaging van het nieuwe jaar. Bijna alle studies zijn voorzien van een stageperiode en zo ook mijn studie. Na het eerste halfjaar afgerond te hebben is het tijd om ervaring op te doen in de praktijk bij MIEKinvorm. Ik ga je alles vertellen over mijn stageperiode!

HBO stage versus MBO stage!

Afgelopen week is mijn eerste stage op het HBO dan toch echt begonnen. Niet mijn aller eerste stage ooit, maar wel op het HBO. Eigenlijk wist ik niet dat er zo’n groot verschil was tussen de MBO en de HBO stages. Tijdens mijn tijd op het Grafisch Lyceum heb ik ook al enige tijd stage gelopen bij een super leuk bedrijf. Deze stage was 8 maanden lang waarin ik meewerkte bij hetzelfde bedrijf (in mijn geval). Met heel veel diverse werkzaamheden, ook de ruimte om dingen te leren wat buiten mijn studie viel. Nu bij het HBO ga ik de volledige stage een opdracht maken voor het bedrijf, hierover later meer! Super leuk, maar daadwerkelijk dus een groot verschil. Na mijn stage zal ik een terugblik schrijven met mijn ervaringen en mening over het verschil van de twee stages!

MIEKinvorm

Social media tijd!

Back to business! De stage op het mbo is al lang geleden afgesloten en nu is het tijd voor een nieuw avontuur! Mijn eerste stage in een nieuwe branche, een kortere stage en bij een bedrijf wat ik al zolang in het vizier had! Na er te werken was het tijd voor een nieuwe kant van het bedrijf! Na een zoektocht naar het bedrijf waar ik mijn stage wilde lopen ben ik bij mijn werk uitgekomen. Super leuk om bij een bekend bedrijf een nieuwe kant te ontdekken.

De bedrijfsopdracht waar ik mij de komende vier maanden in ga vast bijten is het maken van een social media plan en het beheren van het Instagram en Facebook kanaal! Super tof, want… dit zijn de dingen waar ik zo happy van word om te doen in mijn vrije tijd dus laat staan als ik mij hier nog verder in kan ontwikkelen! Tijd om te leren en mijn kennis te ontwikkelen!

MIEKinvorm

MIEKinvorm it’s heaven!

Mijn bedrijfsopdracht is bekend, maar waar ga ik mijn stage lopen? MIEKinvorm! Nog nooit van gehoord? Kleine schande als je het mij vraagt hihi. Maar ik zal je kort even bijpraten. Als stationery lover heb ik MIEKinvorm een jaar of alweer twee jaar geleden gevonden op de SWANmarket. Na het zien van haar te gekke kaarten, posters en andere stationery stuff kon ik er niet omheen, dit waren de producten waar ik jaren op zoek naar geweest was om te gebruiken. De Swan Market en andere events zijn plekken waar je MIEKinvorm van kan vinden, maar natuurlijk ook online!

MIEKinvorm heeft een uitgebreid assortiment met producten waar je blij van wordt. De grootste categorieën zijn ansichtkaarten en posters. Maar daarnaast heeft ze een aparte party, kids en kerstcollectie. De basis van alle producten is dat ze je blij moeten maken.

MIEKinvorm

Ben jij benieuwd naar alle producten van MIEKinvorm, neem dan zeker een kijkje! Bereid je voor, want je gaat shoppen 🙂

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart