Ten things that makes me happy

Gelukkig wordt ik van heel veel verschillende dingen. Klein en groot, alledaags of juist een uitzondering. Maar met welke tien dingen maak je mij echt héél gelukkig?

Happy mind is a happy life!

Natuurlijk zijn er veel meer dan tien dingen die mij gelukkig kunnen maken. Maar ja als ik die hier allemaal wil delen? Dan ben je morgen nog aan het lezen haha. Daarom ben ik aan de slag gegaan met het filteren van mijn gemaakte lijst totdat ik de tien dingen had die mij het meest gelukkig maken. En ja niet alles is iets wat ik dagelijks kan doen helaas! Maar misschien geeft dit juist het geluksgevoel wat ik erbij krijg? Wie weet!

The list

  1. Korfballen
  2. Knuffelen
  3. Schrijven/bloggen
  4. Een boek lezen in bed (het ultieme gevoel van niks moeten!)
  5. Wintersport
  6. Fotograferen
  7. Zomerse dagen
  8. Reizen
  9. Ontwerpen
  10. Tijd met mijn familie

Mijn favoriete geluksmomentjes

Veel mensen zeggen het wel eens ‘geluk zit in kleine dingen’. Ik kan mij daar bij aan sluiten, want laten we wel zijn een knuffel is niet veel. Maar ja soms geeft het mij echt een gelukkig gevoel. Maar niet alles op mijn happy list zijn kleine dingen. Zoals op wintersport gaan of op reis gaan. Maar toch hoort het in dit rijtje thuis want oh wat kan ik genieten van het buiten zijn en het glijden over de sneeuw met mijn ski’s. Of van een vliegreis naar een zon overgoten plek (zon, zee, strand & de relaxmodus!).

Weet je wat mij opvalt aan mijn lijstje? Oké het zijn meerdere dingen! Wat een diversiteit tussen de dingen die mij gelukkig maken. En daarnaast valt mij op dat ik een aantal dingen echt te weinig doe als ik weet dat ze mij echt gelukkig maken. Ik lees bijvoorbeeld véél te weinig, maar ook ontwerpen schiet er in mijn vrije tijd vaak tussendoor.. Hmm misschien toch maar eens tijd om hier echt iets aan te doen? Ja! Dat ga ik komende zomer eens aanpakken.

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar de tien dingen die jou echt gelukkig maken. Laat ze achter in de reacties!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart