favorieten zomerherinneringen

De zomer is toch wel echt verledentijd nu in het koude en natte Nederland van de afgelopen weken. Ideaal moment om terug te kijken op de bijzondere zomer die ik heb gehad en vooral naar de zonnige foto’s. Kijken jullie mee?

Afronden van mijn grafisch vormgeven

Favoriete hoogtepunt weet ik niet, maar toch wel verre weg het belangrijkste hoogtepunt van afgelopen zomer. Het behalen van mijn diploma is iets waar ik de afgelopen vier jaar onwijs veel voor heb gedaan en met resultaat! Het papiertje is binnen. Inmiddels is het al even geleden dat ik begon aan het Grafisch Lyceum, maar ik kan met alle overtuiging delen dat het de leukste school is geweest tot nu toe. Maarja hoe kan dat ook anders als je elke dag mag doen wat je wil; creatief zijn! Voorlopig gaat het papiertje in de kast en ga ik mij concentreren op het behalen van de volgende studie. Of ik er ooit nog iets mee ga doen? Ja dat wel, maar nog even niet.

Citytrips!

Met een grote glimlach op mijn gezicht kijk ik terug op de reizen die ik afgelopen zomer heb kunnen maken. Als eerste de stedentrip samen met een jeugdvriendin naar Barcelona. Een te gekke stad, mooi weer & goed gezelschap zorgde voor een mooie eerste reis van het zomerseizoen. Ben je benieuwd wat we de dagen in Barcelona gedaan hebben, neem dan een kijkje bij het reisverslag! Als tweede reisje stond de stedentrip naar Praag op de planning. Een week waar ik de nodige speciale herinneringen aan heb. Een nieuwe stad ontdekken samen met mijn moeder zorgde voor veel plezier en de nodige goede gesprekken. De drie dagen samenvatten in één zin zorgt voor; drie druk gevulde dagen met de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Ben je benieuwd wat we allemaal gezien hebben? Kijk dan even bij het reisverslag van Praag!

Fotografie uitjes

Tussen alle reisjes door heb ik natuurlijk ook in Nederland genoten wanneer er maar een zonnestraaltje was. Zo ging ik met mijn vriendinnetjes naar de bollenvelden in Lisse en naar Blijdorp. Allemaal om de nodige mooie plaatjes te schieten voor onszelf. Natuur en dieren een mooi contrast. Maar mijn voorkeur gaat toch wel uit naar het fotograferen van dieren. Door meer met mijn fotocamera op pad te gaan heb ik pas gemerkt hoe leuk ik het vind om foto’s te maken. Daar moet ik iets mee doen dacht ik, maar hoe en wat? Geen idee! In de ijskast en onthouden. Nu nog geen tijd voor maar dat ik iets meer met die camera wil gaan doen staat vast. Natuurlijk blijf ik voor mijn blog de nodige foto’s maken maar iets extra’s zou ik op z’n tijd wel willen. We gaan zien hoe het gaat lopen.

favoriete zomerherinneringen

Holidays!

Naast stedentrips stonden er nog twee reizen op de planning. Het is erg ik weet het, maarja hoe vaak heb je zo’n lange vakantie? Daar moet je van genieten en dat heb ik gedaan. De eerste lange vakantie ging naar Kreta samen met mijn vriend. Deze vakantie kan ik heel kort over zijn; een prachtig resort, mooi weer en de ultieme relaxvakantie was het zeker. Natuurlijk hebben we Kreta ontdekt door een paar uitstapjes te doen. Ook hiervan vind je het reisverslag terug op de blog! En dan de laatste en langste vakantie was naar Kroatië. Misschien toch wel de laatste vakantie met mijn moeder en broertje samen, maakt het toch wel bijzonder. Een plek waar ik veel over had gehoord afgelopen jaar, terecht! Want wat is het een mooi land. In Kroatië zijn we heel actief geweest aangezien we op rondreis waren. Dat resulteert altijd in het zien van veel verschillende plekken, excursies en niet te missen; dagen aan het zwembad! Met de reisverslagen kun je een uitgebreider kijkje nemen in deze bijzondere reis.

Hotspot bezoekjes

De zomer is het ideale seizoen om buiten de deur te lunchen op een zonnig terras. Ja en ik als echte hotspot liefhebber heb dan ook deze zomer de nodige nieuwe plekjes uitgetest. Zo ging ik naar Den Haag voor Club Vers, ging ik naar Rotterdam voor Sajoer, SUE Food & Uit de buurt, ging naar Den Haag voor de Yoghurt Barn. Ohja en Amsterdam voor Mook Pancakes & PLUK Amsterdam! Wauw, wanneer je het zo opsomt zie je pas hoeveel nieuwe plekjes ik heb bezocht. Maar ik heb nog lang niet alle leuke plekjes gehad! Heb jij nog een favoriet plekje ergens in Nederland waarvan je zegt ‘daar moet je heen’? Laat het mij dan even weten. Wie weet ga ik er snel een keertje langs!

favoriete zomerherinneringen

Gelezen boeken

De zomer is bij mij altijd het perfecte moment om de boeken uit de kast te halen die al eeuwig op mijn wishlist staan om te lezen. Dit jaar is het alleen best tegengevallen hoeveel ik daadwerkelijk gelezen heb. Maarja dat maakt niet dat de boeken die ik wel gelezen heb minder leuk waren. Ik heb weer zo genoten van het lezen dat ik het nu toch wel iets meer in mijn dagelijkse ritme gekregen heb, elke avond de telefoon weg en een boek of tijdschrift in mijn hand voor het slapen gaan. Wat waren mijn favoriete boeken van deze zomer? Babe you got this, Het Blogboek & Scoop! zijn toch wel favoriet van deze zomer. Scoop ligt nog altijd op mijn nachtkastje om de laatste hoofdstukken te lezen. Deze week toch maar eens een slag in slaan om erachter te komen hoe het verhaal afloopt. Ben jij benieuwd naar mijn mening over Scoop? Houd de blog in de gaten want wie weet volgt er een review!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart