Mijn eigen bedrijf is een feit

Ik weet bijna zeker dat jij ook iets heb wat je eigenlijk al heel lang zou willen, de stiekeme droom van iedereen, maar niet durft. Tijd om voor jezelf te kiezen en je droom waar te maken! Ik ga jullie meenemen in de tijd dat ik mijn droom van een eigen blog aan het waarmaken was. Genoeg gekletst het is tijd om jullie mee te nemen terug naar het moment van de start van Schatreijk

Droom jij ook wel eens?

Al vanaf jongs af aan had ik de grootste en gekste dromen. Van beroepen tot reizen of huizen waar ik in zou willen wonen haha. De glimlach keert spontaan terug op mijn gezicht als ik nadenk over de dingen die ik vroeger allemaal wel niet wilde bereiken. Maar oké genoeg over vroeger, terug naar nu. Al enige jaren wilde ik meer doen met schrijven, maar hoe was altijd mijn gedachte? En toen waren opeens de blogs in up-coming. Dan kan je denken er zijn er al genoeg, dus waarom zou ik dat ook nog doen? Maar dit was voor mij vanaf minuut één de meest ideale manier om mijn passie voor schrijven te herpakken en verder te ontwikkelen. Dus mijn droom was ontwikkelt; mijn eigen blog waarop ik alles kan delen waar ik een glimlach van op mijn gezicht krijg! Wil jij zelf ook een blog opzetten of ben je nieuwsgierig hoe ik Schatreijk heb gerealiseerd, lees dan vooral verder!

Pen, papier en brainstormen maar!

De zomer van 2016 heb ik de eerste stappen gezet om eindelijk mijn droom waar te maken. Laat ik jullie meenemen in de stappen die ik heb gezet om een begin te maken. De beste manier om te beginnen met het realiseren van een droom is om pen en papier te pakken en gewoon te gaan brainstormen. Schrijf alles waaraan je denkt bij je droom op en laat jezelf vooral niet stoppen! Als je de eerste brainstormfase gehad heb kan je een lijstje maken waarop je alle stappen zet die je moet doen voordat het eindresultaat bereikt is. De stappen die als eerste in mij opkwamen waren toch wel de standaard dingen. Van een logo ontwerpen, een naam verzinnen tot de technische zaken zoals een domeinnaam registreren en de website bouwen. Maarja deze stappen zijn natuurlijk voor elke droom anders. Mijn stappenplan was erg uitgebreid, zelfs de kleinste dingen heb ik genoteerd om er zeker van te zijn dat ik geen dingen zou vergeten. Tijd om de eerste stappen te gaan zetten.

Alarmbellen rinkelen!

Brainstormsessie, check! Stappenlijstje, check! De volgende stap waar ik voor gekozen heb is het bedenken van de naam en de onderwerpen van mijn blog. De onderwerpen was een makkelijk onderdeel aangezien ik de diversiteit wilde vasthouden maar wel de belangrijkste onderdelen wilde bepalen voordat ik begon! Nu de onderwerpen stonden kon ik mij volledig focussen op de naam van de blog. Hmm, daar gingen de alarmbellen rinkelen in mijn hoofd. Hoe moest ik mijn blog gaan noemen, ik had geen idee!? Mijn eerste tip is blijf niet hangen in de standaard namen. Maar ga op zoek naar iets unieks wat past bij jou als persoon maar ook bij het bedrijf of  blog of  andere dromen die voorzien moeten worden van een naam.

De beste dingen die ik heb gedaan tijdens het bedenken van de naam zijn er meerdere. De eerste en gelijk de beste denk ik is mijn droom en ideeën delen met vriendinnen, vrienden en familie. Zo konden ze met mij meedenken en kon ik om advies en meningen vragen als ik hier behoefte aan had. Super fijn! De tweede tip die ik heb is geef jezelf de tijd om de naam te bedenken. Heb je een aantal namen op papier gezet, leg het een aantal dagen opzij en laat jezelf aan de namen wennen. Kijk er een aantal dagen later weer naar als het dan nog goed voelt dan weet je dat je goed zit!

Go, go, go let make the dreams come true! 

Foto van de header is afkomstig van Kaboompics

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart