top 10 best gelezen blogs

Besefmomentje… alweer iets meer dan een halfjaar geleden was daar het berichtje op Facebook dat ik mijn eigen lifestyle blog ging beginnen. Na de nodige oefening gehad te hebben gedurende mijn stage wilde ik mijn eigen verhalen een online plekje geven. Nu een half jaar verder heb ik de nodige verhalen gedeeld en ben ik helemaal tevreden met de uitstraling  van mijn blog! Wat zullen de top 10 best gelezen artikelen zijn?

Half jaar Schatreijk

Wauw opeens was daar het besef dat ik Schatreijk alweer meer dan een half jaar geleden begonnen ben. Een lang gekoesterde droom is in vervulling gegaan. En nog steeds geen enkel moment spijt gehad dat ik het gedaan heb. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Bloggen doe ik voor mijn plezier, puur omdat ik blij word van het schrijven, foto’s maken en dingen delen. Een half jaar geleden had ik vele ideeën op papier staan voor de eerste ‘projecten’ voor mijn blog, deze zijn nu alweer enige tijd geleden. En zijn de volgende ideeën alweer in voorbereiding.

Bijna 100 blogposts verder is het tijd om terug te blikken op de best gelezen artikelen. Conclusie? Diversiteit qua onderwerpen is waar ik voor gekozen heb en dat is ook terug te zien in de best gelezen artikelen. Reisverslagen, persoonlijke updates of hotspots .. alles komt voorbij!

Top 10 van de best gelezen artikelen

  1. Persoonlijke update 1
  2. Travel journeyKroatië deel 1
  3. Toerist in eigen land: De bollenroute van Lisse naar Oegstgeest
  4. Start van Schatreijk
  5. BIG NEWS: We gaan iets nieuws doen!
  6. 101 dingen in 1001 dagen
  7. Aan zomerplannen geen gebrek
  8. Favorieten april
  9. Travel journey Barcelona
  10. Hotspot: Altijd in de buurt

Wat was jouw favoriete artikel van het afgelopen halfjaar?

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart