21 doelen

Op mijn verjaardag ben ik gestart met mijn doelen voor dit jaar. Iets nieuws want normaal deel ik mijn doelen pas na oud & nieuw, maar dit jaar wilde ik niet wachten. Na bijna twee maanden is het tijd om jullie bij te praten. Heb ik mijn droom al gerealiseerd of nog niet?

Update tijd!

Na twee maanden is het tijd om een kleine update over de stand van zaken van mijn 21 doelen voor het komende jaar. Voor mezelf misschien een wake-up call aangezien ik hoogst waarschijnlijk een paar doelen al uit het oog verloren was, maar we gaan het zien! Ik zal jullie per doel eventjes bijpraten, wel zo overzichtelijk!

21 JAAR BETEKENT 21 DOELEN!

DOEL 1: Het behalen van het eerste jaar op mijn opleiding

UPDATE | Dit gaat de goede kant op. Na het eerste half jaar kan ik wel stellen dat dit doel goed gevorderd is. Zo heb ik maar liefst alle studiepunten gehaald die ik op dit moment kon behalen. Dus ik ben op de goede weg om mijn eerste studiejaar te halen. Natuurlijk ga ik er ook voor om het tweede half jaar te knallen!

DOEL 2: Meer nieuwe steden ontdekken, zowel in Nederland als in het buitenland

UPDATE | De afgelopen twee maanden heb ik zeker niet stilgezeten. Na de vele regenbuien, storm en sneeuw was ik erg toe aan momenten wanneer ik er even tussenuit kan. Dus heb ik eens goed nagedacht waar ik het komende jaar het liefst naar toe wil! De steden zijn: Amsterdam, Londen & Valencia.

DOEL 3: Het waarmaken van mijn droom, het hebben van een eigen bedrijf

Iets wat nog altijd volledig in de steigers staat, want met mijn perfectionisme is het soms erg lastig om besluiten te nemen. Na veel hikken en wegen ben ik nu gestart met het uitdenken van mijn eigen business! Tijd om de komende maanden een stap verder te zetten richting mijn grote droom.

polygon art

DOEL 4: Heel veel foto’s maken!

Ohjee… dit is er eentje die ik toch teveel vergeten ben. School, werken, verhuizen heeft er voor gezorgd dat de prioriteit niet meer lag bij mijn grootste hobby. Naast het bloggen dan hè ;). Tijd om hier verandering in aan te brengen wanneer ik volledig gesetteld ben in mijn studio. Dagjes richting de dierentuin of toch een keer portretten proberen?

DOEL 5: Mijn blog verbeteren en uitbreiden

De uitbreiding van Schatreijk heeft nu de eerste prioriteit en daarna is het tijd om de blog naar een hoger niveau te tillen. Om uiteindelijk alles samen tot een daverend succes te maken. Wel heb ik natuurlijk langzaam aan een hoop ideeën verzameld om uit te gaan werken. Maar nog heel even geduld, het komt eraan!

DOEL 6: Een aantal nieuwe series bekijken

De series zijn er nog niet van gekomen in 2018, maar ontspanning heb ik wel teruggevonden in het lezen van boeken. Maar series zijn toch ook wel erg leuk om te volgen (dat blijft uiteraard). Nu ik op mezelf woon en nog geen televisie heb is het de ideale manier om ’s avonds toch nog eventjes te ontspannen. Mocht jij nog absolute must see’s weten, laat het mij dan zeker weten. Ik zie zo nu en dan door de bomen het bos niet meer met de hoeveelheid keuzes die er zijn op Netflix.

DOEL 7: Veel uurtjes genieten van het sporten

Wow de eerste waar ik met de volle overtuiging kan delen dat dit echt onwijs lekker gaat. Vorig jaar heb ik de switch gemaakt naar een andere sportschool wat resulteert in veel uurtjes sporten in een week. Als het allemaal past ben ik het liefst iedere dag, door de weeks, aan het sporten. Maar verstandig is een ander aspect, dus meestal ga ik  4 door de weeks en één of twee keer in het weekend haha. Nog steeds veel maar wel zal ik altijd naar mijn lijf luisteren. Geeft mijn lichaam signalen dat ik rust zal moeten nemen dan zal ik dit ook doen. Dus maak je geen zorgen, want ik geniet onwijs!

DOEL 8: Meer boeken lezen

Een boekenkast vol ongelezen boeken en nul tijd om ze uit te lezen. Dit was de stand van zaken aan het eind van vorig jaar. Maar nu! Geen televisie en meer tijd alleen resulteert wel degelijk in fijne veranderingen. Er zijn al een groot aantal boeken uit en weer nieuwe toegevoegd aan mijn wanne read lijstje. En laat ik vast een kleine onthulling doen; er komt een nieuwe rubriek aan in maart! Tijd om de voorbereidingen te treffen en vanaf maart trap ik af!

21 doelen

DOEL 9: Nieuwe dingen leren door middel van workshops

Het plan wat ik wilde maken om meer workshops te gaan volgen is er nog steeds, maar nog geen letter verder gevorderd. Nog steeds wil ik het gaan doen, maar zojuist wel besloten om dit op een moment op te pakken wanneer het iets beter uitkomt. Dus even in de koelkast en over een paar weken/maanden gaan we verder!

DOEL 10: Concert, festival of iets met muziek bezoeken

Jaaa muziek! Ik wil nog steeds meer live-events bezoeken maar nog eventjes geduld. ZAND zou ik ook dit jaar graag bezoeken, maar we gaan zien hoe het loopt. En wie weet komt er wel een concert op mijn pad waarvan ik zeg; DAAR MOET IK BIJ ZIJN!

DOEL 11: Meer ontspanningsuitjes plannen! ?

Al echt stappen gezet? Hmm.. ja en nee. Ik heb een heerlijke zondag gespendeerd in de sauna maar daar zijn de ontspanningsuitjes ook wel bij gebleven. Dus misschien moet ik toch nog maar eventjes iets meer tijd hiervoor nemen. Al is het maar een kleine wandeling, een behandeling bij de pedicure. Ja dit ga ik maar eens snel oppakken.

DOEL 12: Zelf een fotograaf zijn van een fotoshoot

Dit doel staat er hetzelfde voor als het andere doel wat te maken heeft met fotografie. Ik heb het de afgelopen twee maanden druk gehad met hele andere dingen dus is dit even opzij geschoven. Komende tijd ga ik er maar eens over nadenken hoe en wat ik wil op het gebied van portretfotografie. Mocht je tips en tricks hebben? Let me know!

21 doelen

DOEL 13: Mijn huisje echt thuis maken

Aah de eerste week is alweer volledig achter de rug. Wat gaat de tijd snel. Nog echt thuis thuis is het niet, maar met de dag komt dit dichterbij. Komend weekend hoop ik een grote stap te kunnen zetten door meer foto’s in mijn huisje te plaatsen zodat er een grotere persoonlijke touch komt. We gaan het zien, wanneer ik helemaal happy ben zal ik jullie zeker een kijkje achter de schermen geven.

DOEL 14: Aan mijn levensstijl werken

Jaa dit is iets waar veel meer regelmaat in zit. Eerder naar bed, meer slapen daardoor en natuurlijk geen onbelangrijk detail gezonder eten. Nu ik zelf alles in de hand heb merk ik dat het soms juist moeilijker is, maar ogen gericht op het doel zorgen ervoor dat het wel gaat komen. Be benieuwd waar ik over een half jaar sta.

DOEL 15: Ritme aannemen waarbij ik mij beter voel

De kleine aanpassingen die ik heb gedaan in de afgelopen twee maanden hebben ervoor gezorgd dat ik zeker meer ritme heb gekregen. Maar door alle veranderingen merk ik dat het nog belangrijker is om het ritme te verbeteren. Meer nee, meer pauze en ook af en toe even niks moeten. Dat is iets wat ik moet doen, maar niet in zo’n korte tijd volledig kan omgooien. Aangezien mijn ritme zeker al 6 jaar hetzelfde is. Stapje voor stapje!

DOEL 16: Meer spontane uitjes doen met vrienden

Dit is iets wat eigenlijk steeds meer automatisch gaat zeker nu ik op mezelf woon. In het weekend even een appje eruit of er vriendinnetje tijd heeft voor een kopje thee of een avondje samen eten. Super leuk, nu volhouden!

DOEL 17: Tekenen net als vroeger 

Too bad…. deze gaat echt verre van goed.. Heb nog geen enkele tekening gemaakt sinds mijn verjaardag. Althans niet zoals ik wil. Heb wel online geïllustreerd/getekend. Maar de ouderwetse manier op papier met een fijn potlood in je hand is het beste wat er is. Tijd om de potloden uit de verhuisdozen te halen en de tekenblokken! Let’s do this!

DOEL 18: Meer musea’s bezoeken

Ja dit wil ik dus zo graag weer eens doen. Vooral musea’s waar ik iets aan heb, waar ik mijn passies vind of waar ik mijn kennis kan verbreden op vakgebied. Fotografie, beeld en geluid of het rijksmuseum. Ik ga het binnekort maar eens op de agenda zetten om een zondagmiddag in een museum tijd door te brengen.

DOEL 19: Op vakantie naar een nieuw land!

Deze weet ik nog niet zeker, de zomervakantie staat nog niet vast en je weet nooit wat er nog voorbij komt. De vakantie in de zomer staan alle pijlen nu gericht op Griekenland. Dus dan zal het geen nieuw land worden, maar voor mijn verjaardag hoop ik ook nog een aantal citytrips te mogen doen. Wie weet pakken we daar nog een paar nieuwe landen en nieuwe culturen mee. Zou leuk zijn!

DOEL 20: Meer nieuwe recepten uitproberen

Nieuwe recepten is er nog niet heel veel van gekomen, maar mijn kookboeken zijn wel ontstoft en klaar voor gebruik. Geen excuus meer, deze maand ga ik zeker de keuken in met al die prachtige kookboeken tot mijn beschikking. Rens Kroes Party, Chicklovefood of Uit Pauline’s keuken. Keuze genoeg!

DOEL 21: En als aller laatste genieten van alle kleine nieuwe dingen!

Het genieten van kleine dingen is in het hectische leven wat normaal is in 2018 en dat zal zo blijven. Maar door meer offline te zijn op de momenten dat de kleine nieuwe dingen zich voordoen zorgt ervoor dat het wel steeds beter gaat! Yeay 🙂 ! Maar de druk in mijn hoofd is op dit soort momenten nog zeker niet minder.. Het is denk ik een goede samenwerking met het doel rondom het ritme wat ik bij mezelf moet aannemen. We gaan het zien of het inderdaad samenvalt met elkaar.

Tijd om weer aan de slag te gaan met de doelen voor dit jaar, stapje voor stapje zal ik ze gaan behalen als ik mezelf scherp houd. Daarom zal ik jullie over 2 maanden weer updaten over de stand van zaken!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart