veranderen in 2018 op Schatreijk

Het is een normale dag, 31 december, maar toch zorgt het bij mij voor een nieuwe motivatie om alles weer op te pakken, nieuwe richtlijnen uit te zetten en vol energie aan de bak. Ik kan niet wachten waardoor ik zelfs op 1 januari de nodige blogjes alweer getikt had & de plannen voor Schatreijk al een week op papier had staan. Tijd om jullie op de hoogte te brengen.

Energie voor tien!

Eigenlijk ben ik de hele maand december in mijn hoofd al bezig geweest met de plannen voor het nieuwe jaar. Een week voor oudjaarsdag heb ik de knopen eindelijk doorgehakt en het op papier gezet. De plannen wijzen wel uit dat ik er weer met volle energie tegenaan ga! Na 2 weken een heel ander ritme te hebben gehad gaan we weer op tijd op en knallen voor alle dromen en doelen!

De veranderingen van het nieuwe jaar

Een jaar blijft voelen als een frisse start. Dus ook voor Schatreijk tijd voor vernieuwing op diverse vlakken! Een van de redenen dat ik de blog ben gestart vorig jaar was om mijn persoonlijke ervaringen, verhalen en passies met iedereen te delen. Ik heb de nodige artikelen geschreven in het eerste jaar en aardig mijn weg gevonden, maar toch mis ik nog dingen! Daarom komen er een aantal veranderingen dit jaar. Meer passies wil ik naar voren brengen en persoonlijker! (heb jij nog onderwerpen die je zou willen lezen? Laat het mij even weten in de reacties!) Tijd om eerst mijn ideeën met je te delen;

Nieuwe onderwerpen & rubrieken:

  • Wekelijkse diary’s
  • Meer eigen ervaringen delen met producten, films en boeken. Reviews dus!
  • Een kijkje bij bijzondere gebeurtenissen
  • Creativiteit; bullet journal, DIY en meer fotografie
  • Voeding en sport
  • Blogreeksen in samenwerking met anderen

Korte toelichting voor nieuwe onderwerpen

Wekelijkse diary’s 

Bij deze wekelijks terugkerende rubriek neem ik jullie mee in mijn leven. Studeren, werken, stage lopen, sporten en ook nog bloggen. Ja er zijn een hoop dingen die er voorbij komen in de loop van de week. Hoe ik dit ga invullen ben ik nog niet helemaal over uit. Maar? daar komen we wel uit!

Meer eigen ervaringen delen met producten, films en boeken. Reviews dus!

Ik vind het zelf altijd erg leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te leren kennen via andere mensen. Maar waarom deel ik zelf dan weinig over producten waar ik altijd tevreden mee ben, iets aan heb gehad of dingen die jullie moeten leren kennen. Met het oog op een van mijn belangrijkste voornemens, meer rust, in het achterhoofd kan ik ook de nodige boeken, films of series reviewen voor jullie! Dus stay tuned! Ben je benieuwd welke reviews je kunt verwachten? Neem dan een kijkje bij mijn wishlist voor de boeken, filmen en series die ik in 2018 zeker weten wil kijken!

babe you got this

Een kijkje bij bijzondere gebeurtenissen

De titel beschrijft eigenlijk al, ik ga jullie meenemen in hoogte en (hopelijk niet teveel) dieptepunten. Zo staat er een reeks in de stijgers die alles te maken heeft met mijn verhuizing! Voor mij een hele bijzondere gebeurtenis, reden genoeg om dit als hoogtepunt nummer één te benoemen. En ja ik kan niet alles al vertellen want wie weet word ik dit jaar verrast met nog meer bijzondere gebeurtenissen. Maar jullie zullen er in elk geval voor een groot deel onderdeel van zijn!

Creativiteit; bullet journal, DIY en meer fotografie

Dit jaar geen standaard agenda voor mij, maar een bullet journal. Manier één om meer creativiteit aan Schatreijk toe te voegen. Zelf mijn indeling bepalen, mijn doelen onderdeel maken van mijn agenda zodat ik nog meer focus hou! We gaan zien hoelang ik de bullet journal wekelijks ga volhouden. Verder ga ik met het oog op een eigen plekje meer DIY’s maken dan voorheen, zodat hier vooral mijn eigenheid in terug zal komen. De teller van vorig jaar stond op één dus die overtreffen gaat denk ik niet zo moeilijk worden. Als laatste creatieve uitlaatklep is daar de fotografie. Voor zowel mijn blog als privé wil ik mijn skills verbeteren en meer oefening is de beste manier. Dus tijd vrij maken en dan zal ook 2018 een fotorijk jaar worden.

veranderen in 2018 op Schatreijk

Voeding en sport

Ja, deze is helemaal nieuw op de blog. Ik zal jullie kort vertellen hoe ik dit voor mij zie. Dit jaar wil ik mij focussen op mijn gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Daarin spelen voeding en sport een belangrijk onderdeel. Daarom wil ik in deze nieuwe categorie mijn ervaringen met sporten te delen, mijn tips en tricks of recepten waar ik helemaal fan van ben!

Blogreeksen in samenwerking met anderen

Vaak blog je voornamelijk alleen. Niks mis mee maar ik ben het helemaal eens met het feit dat samenwerken je sterker kan maken. Dus dit is iets wat ik graag zou willen doen. Dit kan op elk gebied met andere bloggers of deskundige op hun vakgebied.

Verbeteren staat centraal

Naast dat ik de nodige nieuwe ideeën heb wil ik ook vooral veel tijd besteden aan het verhogen van de kwaliteit op het gebied van zowel de teksten als het beeldmateriaal. De kwaliteit van mijn foto’s gaan vooral komen door veel oefenen en meer inlezen in mijn camera. Door de apparatuur beter te leren kennen zal ik snel stappen zien. De content wil ik verbeteren door de opbouw verbeteren en natuurlijk mijn lesstof op school! Soms is het zo handig dat ik mijn theorieën van school gelijk kan toepassen.

Naast het verbeteren van de artikelen zijn er technisch ook nog dingen die ik kan en wil verbeteren. De lay-out wil ik in de loop van dit jaar onder de loep nemen, aangezien er altijd wel dingen zijn die ik even wil testen of het fijner werkt. Dus verbaas je niet als Schatreijk in de loop van het jaar een nieuwe opzet heeft!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart