Mijn eigen bedrijf is een feit

Ik heb eventjes gezocht naar de woorden toen ik deze blog ging schrijven, maar het is gelukt. Ik heb de woorden gevonden. En aan de titel te zien is het iets waar ik van ga stuiteren. Zal ik snel meer vertellen?

Dromen zijn er om waar te maken

Als klein meisje vertelde ik mijn ouders al ‘ik wil heel graag mijn eigen bedrijf.’ Maar waarin had ik jaren lang geen idee. Zoveel dingen zijn gepasseerd maar dat zal ik je besparen, want dan wordt dit artikel veel te lang. Maar je voelt het al aankomen. Afgelopen jaar borrelde de drang om deze droom werkelijkheid te maken zo erg. Dat ik tegen mijn ouders heb gezegd, ik weet dat ik nog niet klaar ben met studeren, maar dat moet goed komen. Dus zo gezegd zo gedaan. Ik ben gericht gaan nadenken wat ik wil doen. En daar kwam het hoge woord; IK GA HET DOEN!

Schatreijk is mijn bedrijf

De dag dat ik dit artikel schrijf (2 juli) is de grote dag! Om iets voor half 10 stond ik voor de Kamer van Koophandel in Rotterdam. En besefte ik mij opeens wat ik ging doen. Mijn droom waarmaken en het gewoon doen. Schatreijk zal niet langer mijn lifestyle blog zijn, maar omgetoverd worden tot de website van mijn bedrijf waarbij de blog wel onderdeel blijft, maar richting de achtergrond zal trekken.

Wat ga ik doen met Schatreijk?

In mijn bedrijf zal ik mijn kennis gaan gebruiken van mijn beide opleidingen, namelijk grafisch vormgeven en communicatie. Maar het gaat iets meer om de details. Zo zal ik veel mogelijkheden aanbieden wat te maken heeft met grafisch vormgeven van huisstijlen of promotiematerialen. De communicatie is eigenlijk het breedste gedeelte van de diensten. Bij communicatie kan je denken aan web teksten, adviezen maar vooral social media. Dus ben je benieuwd? Volg mij dan op het Instagram account van Schatreijk. 

Tijd om de droom dan ook echt te gaan ondernemen. Ik zou het erg leuk vinden als je mij komt volgen!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart