zomerplannen

Jaaa ik kan het eindelijk echt zeggen ”Ik heb vakantie!!”. Na twee weken wachten op de laatste resultaten heb ik alles binnen en is mijn schooljaar officieel voorbij. Tijd om mijn zomerplannen te delen met jullie!

Het is tijd om te genieten

Jaa het is nu echt tijd om alleen nog maar dingen te doen waar ik blij van word en energie van krijg. Mijn studie heeft mij veel energie gegeven maar puntje bij paaltje levert het ook een hoop spanning op rondom belangrijke deadlines. Dus nu is het tijd om goed te bedenken of ik ergens wel zin heb en echt te genieten van de momenten die zich voor doen. Tijd om nu de daadwerkelijke plannen in grote lijnen te delen voor de komende maanden.

Mijn plannen voor laatste weken van juni

De eerste maand waarin ik vakantie hebt vliegt voorbij aangezien de maand al halverwege is wanneer ik officieel vakantie krijg. Maar nog genoeg tijd om leuke dingen te ondernemen. Om te beginnen vertrek ik vanavond richting Nunspeet voor een weekendje op de camping met mijn schoonfamilie. Superfijn in de natuur en geen moeten in de agenda. Volgend weekend wordt een echt familieweekend met gevulde weekenddagen. Maar door de weeks zal ik vooral werken. Superleuk! Ik heb werk waar ik zo onwijs blij van wordt, de collega’s zijn top en ze zijn super dankbaar! Dus ik sluit juni af met twee fijne familieweekenden en doordeweeks veel uurtjes op kantoor.

Mijn plannen voor juli

Dit wordt voor mij een hele spannende maand. Er staat namelijk direct aan het begin van juli een super spannende afspraak gepland. Ik krijg nu al een glimlach op mijn gezicht en kriebels in mijn buik. Maar ik moet nog eventjes geduld hebben tot het zo ver is. Daarnaast zal juli veel in het teken staan van werken op kantoor, mijn grote project en het absolute hoogtepunt van mijn zomer! Mijn vakantie samen met mijn vriend richting Kos. Heerlijk een ruime 1,5 week genieten van de Griekse zon en niks doen! I like!

Mijn plannen voor augustus

Augustus start voor mij nog in het zonnige (hopelijk) Griekenland. En daarna is het hoog tijd om weer aan de bak te gaan op kantoor. Maar met nog vijf overige dagen wil ik in augustus het liefst nog een paar dagen op stap in Nederland. Een paar nieuwe steden in Nederland of België bezoeken voor de nodige inspiratie en ontspanning. En om niet te vergeten weer verder rocken met mijn grote project waarvan jullie dan inmiddels op de hoogte zullen zijn.

Dingen die ik sowieso wil doen:

Zoals jullie van mij gewend zijn komt er een apart artikel met daarin mijn top tien zomeractiviteiten die ik ook zeker dit jaar wil gaan doen. Maar er staan een aantal dingen dit jaar op het lijstje waar ik echt veel mee wil gaan doen en dat zijn; fotograferen, wandelen en sporten. Bewegen vind ik zo fijn en zeker in het zomers ochtendzonnetje en juist nu de zomer begonnen is wil ik wat andere dingen uitproberen op het gebied van sporten. Bijvoorbeeld een dagje varen, skaten of juist een totaal andere les in de sportschool. Wat het uiteindelijk gaat worden wat ik gedaan heb is ook voor mij nog een verrassing. Het fotograferen is denk ik inmiddels geen surprise meer. Ik wil mijn nichtjes gaan fotograferen maar daarnaast ook juist hele andere dingen; steden, natuur of juist mijn flatlay skills verbeteren. Die staat denk ik wel het hoogst op mijn wanna do list. Dus tijd om er genoeg

Genoeg zomerplannen denk ik zo. Wat is jouw leukste vooruitzicht voor de zomermaanden? Ik ben benieuwd, deel ze in de reacties.

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart