zomertag

Jaaa daar is de geliefde datum weer: 21 juni! Voor veel mensen een moment waar ze lang naar uit kijken. Officieel zomer! Ook ik verlang weer naar de zon, zee, strand momenten. Vandaag deel ik met jou mijn zomer tag!

Tijd voor de zomer!

Ik vind de zomer een heerlijk seizoen. Vroeg licht, laat donker. De temperaturen stijgen naar het punt waarop ik eindelijk mijn leuke shortjes weer uit de kast kan pakken! *vreugde dansje!* En niet te missen de avonden op het terras genieten van de avondzon. Ik vond het een mooie moment, de start van het nieuwe seizoen om een passende tag te zoeken. Na het vinden van de enige echte zomer tag kon ik er niet meer omheen. Tijd om een kijkje te gaan nemen bij mijn zomer tag!

Zomer tag!

1. Wat is het ultieme zomergevoel?
Dat is het moment wanneer ik op een luchtbedje dobber op zee of in het zwembad met mijn zonnebril op mijn hoofd!

2. Van welke zomerse temperaturen hou je?
Oeei dit is een lastige. In Nederland liever niet boven de 25 graden, aangezien het zo lekker benauwd kan worden. Maar zodra ik in het buitenland ben mag de temperatuur wel naar de 30+. Dan hoef ik tenslotte toch niet zoveel meer! En mag alles.

3. Wat is je favoriete zomervakantie herinnering?
Ook deze is best lastig. Ik heb zoveel mooie reizen mogen maken. Maar mijn Amerika reis staat toch wel met stipt op een! Daarna volgt toch mijn vakantie van vorig jaar naar Zakynthos. Voor het eerst alleen met mijn vriend op vakantie blijft een bijzondere gebeurtenis.

4. Thuis blijven of op vakantie gaan?
Op vakantie gaan, zonder enige twijfel! Ik heb de afgelopen jaren kan ik wel zeggen een reisvirus ontwikkeld. En ja een hele lange lijst met landen of plekken waar ik ooit heen zou willen. Al vind ik de zomerse weken in Nederland zeker niet verkeerd. Lekker rommelen thuis, met vriendinnen op stap. Maar ja op vakantie gaan wint toch.

5. Waar denk je aan bij het woord ‘zomer’?
Zon, zee, strand, zwembad, spelletjes spelen, flipflops, terrasjes, warmte, jurkjes, bikini, vliegen, cocktails, salades en vooral ontspannen. Oeps dat zijn een hoop woorden die de zomer voor mij vertalen.

6. In de zomer maak je mij gelukkig met …?
Een vakantie naar een land met een hoge zon garantie. Maar naast dat kun je mij in de zomer echt gelukkig maken met een dagje uit en lekker genieten van het buiten zijn!

7. Favoriete zomerse uitstapjes?
Het strand zonder twijfel!

8. In de zomer kan ik niet zonder …?
Even denken * mijn slippers & mijn zonnebril staan denk ik toch wel op nummer 1. Misschien mijn zonnebril toch net iets hoger. Aangezien ik andere de hele dag aan het knijpen ben, zo niet fijn!

9. Beste zomerbestemming?
Dat wordt toch wel het favoriete vakantieland van mijn vriend denk ik.. Griekenland of Spanje! Maar Amerika is ook een geweldige bestemming voor een unieke zomer!

10. Het lekkerste zomerse gerecht?
Een heerlijke smoothie met bevorderen fruit of een frisse salade! Daar wordt ik zo blij van tijdens de zomer! Kan niet meer wachten!!

11. Wat zijn je zomer plannen?
Mijn zomer begon dit jaar vroeg. Mijn vriend en ik zijn namelijk begin juni al vertrokken naar Kreta. Om heerlijk twee weken alleen maar te ontspannen. Maar mijn zomerplannen zijn nog niet voorbij! Want… in juli ga ik een rondreis maken door Kroatië. Heel wat anders, maar hoe leuk.. weer een land van mijn lijstje afhalen. Ik ga genieten van de prachtige natuur! En ja, de travel journey zal zeker volgen! Hou de blog dus goed in de gaten als je benieuwd ben naar mijn mening over Kroatië! De rest van de zomer is het tijd om mij voor te bereiden op mijn nieuwe studie & natuurlijk te genieten van Nederland!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart