herfstachtige to do's

De herfst is weer begonnen! Natuurlijk zal ik de dagen missen dat ik in mijn korte broek naar buiten kan. Maar stiekem kan ik ook onwijs genieten van de bladeren die naar beneden vallen en de regen op de ruit zolang ik binnen mag blijven. Ik heb weer mijn favoriete herfstactiviteiten voor je op een rijtje gezet voor de nodige inspiratie als je niet meer weet wat je wil doen.

Herfstachtige to do’s!

  • Een wandeling maken door het bos

Er gaat niets boven een wandeling in de natuur wanneer de herfst begint. Kleine zonnestralen door de bomen, de kleurrijke blaadjes op de grond & aan de bomen en ik heb een glimlach op mijn gezicht. Voor mij is het een ultiem moment om tot rust te komen na een werkweek of een week op school. Maar ook om bij te praten met mijn moeder. Die net zoals ik zo erg houdt van wandelen in de bossen. Misschien dit jaar toch maar iets vaker tijd voor maken.

  • Een movie night houden met vriendinnen 

Pyjama’s, food, dekentjes & warme chocolademelk of toch een drankje erbij. Oh en natuurlijk je vriendinnen. Dan is de perfecte girlsnight echt compleet. Als ik voor mezelf spreek vind ik zo’n echt meidenavondje soms zo fijn. Uren praten over alles, uren lachen en vooral plezier maken samen. Tijd voor je vriendinnen inplannen is zo onwijs belangrijk. In de zomer zijn de meiden avonden meestal op het terras, nu het herfst wordt gaan we weer terug naar de woonkamer. Warm en droog binnen, lekker comfy.

  • Zelf popcorn maken

Toen ik de bovenstaande thing to do bedacht was dit gelijk de volgende die mijn hoofd te binnen schoot; zelf popcorn maken. Wie heeft dat nou nog nooit gedaan? Als dit zo is mag je je best een klein beetje schamen, maar dan is het helemaal tijd om daar snel verandering in te brengen. Zelf popcorn maken is super leuk! En helemaal niet zo ingewikkeld. *ping ping ideetje!* Ik ga binnekort ook weer eens zelf popcorn maken en zal jullie mijn manier laten zien! Dus stay tuned. En ideaal om samen te voegen met de gezellige movie night.

  • Zondagmiddagen bakken 

Dat ik van bakken hou is je vast niet ontgaan zijn met alle recepten die al online gekomen zijn. Maar waarom zou je dit niet in de herfst kunnen doen? Juist heerlijk.  Zorgen voor gezonde tussendoortjes en ook nog eens de heerlijke geur van appeltaart verspreid door je huis! De appeltaartmuffins zijn ook deze herfst een must do voor deze herfst. Verder laat ik mij verrassen voor wat ik nog meer kan gaan maken deze herfst op de rainy days.

  • Boeken lezen!

We zullen wel weer een hoop druiligere dagen krijgen in de herfst dus tijd om mijn boeken uit de kast te halen. Ja, ik ben een echte leesfreak in de herfst & winter. Een avondje op de bank hangen onder een dekentje en opgaan in het verhaal is soms erg fijn. Vooral op de dagen dat je overdag veel indrukken op doet in bijvoorbeeld college’s of verjaardagen is het heerlijk om ’s avonds even geen schermen of veel gesprekken te voeren voordat je gaat slapen. Net als de zomer heb ik weer een must read gemaakt voor de herfst, aangezien de lijst volledig mislukt was ga ik nu de herkansing. Hij volgt heel snel.

  • Ga aan de slag met pompoen

Pompoen is toch wel iets op het gebied van eten wat we vooral kopen in de herfst. Iedereen gebruikt altijd pompoen als decoratie met Halloween. Zo heb ik ooit in Amerika een echt Halloween pompoen gemaakt, met zo’n eng gezicht. Wat was dat een leuke creatieve middag en iets wat ik niet zo snel meer ga vergeten. Maar naast pompoen als decoratie kun je er ook hele lekkere gerechten mee maken. Ik ben zelf niet zo’n fan van pompoen, maar toch heb ik mij laatst laten overhalen voor pompoensoep. Je gelooft het vast niet als ik nu zeg dat ik het eigenlijk best lekker vond. Dus dit jaar is mijn doel om toch iets meer met pompoen aan de slag te gaan. Wie weet ga ik het nog waarderen ook!

  • Binnen sporten

Ben jij elke zomer een fanatieke buitensporter net als ik? Ik ben in de zomer toch wel het liefst buiten aan het sporten en al helemaal als het zonnetje schijnt, heerlijk! Maar in de herfst en winter met al die regen ben ik erg blij dat we met de korfbal ook een zaalcompetitie hebben en lekker naar binnen gaan. Ben jij iemand die zodra de herfst begint stopt met sporten door de regen? Verplaats dan je sportmomenten naar binnen. Zoek een gezellige sportschool en ga op zoek naar trainingsmaatjes. Deze stap heb ik afgelopen zomer al genomen en het bevalt mij erg goed. Elkaar motiveren om toch wel te gaan, erg fijn!

  • Grote schoonmaak door je huis

Dit is iets waar ik oprecht blij van wordt. Veel mensen hebben een grote hekel aan schoonmaken en opruimen. Maar waarom kijken we er niet positief naar? Elk seizoen je kamer/huis schoonmaken en opruimen zorgt voor een opgeruimd hoofd maar zeker een frisse start van het nieuwe seizoen. Wat ik altijd doe; selectie maken binnen mijn kleding, papieren opruimen, bureau weer clean en ramen open en goed schoonmaken! Ja misschien toch wel weer is goed om deze grote schoonmaak in te plannen.

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart