Mijn eigen bedrijf is een feit

Wow, het eerste half jaar van 2018 is alweer voorbij… cliché maar zo waar, de tijd vliegt! En wat is er alweer een hoop veranderd. In deze blog is het de grootste tijd om terug te blikken op het eerste half jaar van 2018 en niet te missen de doelen van juli.

Terugblik eerste half jaar

De eerste maanden van het jaar waren voor mij echt een hekselketel aan veranderingen, maar veel positieve gelukkig. Dus ik vind het een goed idee om er naar terug te kijken, zodat ik ook realiseer hoeveel ik bereikt heb en wat ik nog graag zou willen. Tijd voor een korte over view per maand!

 • JANUARI
  Had ik een aantal persoonlijke doelen maar ook blog doelen. De maand stond persoonlijk in het teken van verhuizing voorbereiden, meer nachtrust maar ook nieuwe rubrieken. Wel of niet gelukt; half! De verhuizing was helemaal ready. Blog gerelateerd is wat ik in januari echt heb bereikt; nieuwe rubrieken. I like!
 • FEBRUARI:
  Heb ik geen losse doelen lijstje gemaakt. Maar ben ik wel bezig geweest met mijn 21 gestelde doelen in december. Een van de doelen die daarop staat is het genieten van de uren sporten. Nou dit doe ik zeker bij mijn sportschool en niet te vergeten bij de korfbal. Superfijn dus dat dit nu fijn voelt. En bij mijn sportschool ben ik al een aantal maanden bezig met een nieuwe levensstijl creëren, dus ook weer twee belangrijke stappen.
 • MAART:
  Aah deze maand had ik één heel bijzonder en leuk doel; stedentrip met mijn vader boeken. En ja op dit moment is het doel zelfs al volledig voltooid want we zijn al geweest. Naar het kleurrijke Lissabon was echt een goede keus.
 • APRIL:
  Oeh als ik dit zo teruglees in deze blog, was april niet mijn beste maand als het gaat om de doelen. De zen-tijd blijft zo’n groot struikelblok, meer tijd besteden aan fotografie mislukt ook nog altijd en om het verhaal nog mooier te maken mijn eetpatroon is was nog niet zoals ik wilde.. Maar de stedentrip is in april wel echt geboekt!
 • MEI & JUNI:
  Deze maand stond volledig in het teken van voorbereidingen treffen voor mijn droom; het realiseren van mijn eigen bedrijf. Dit doel heb ik doorgetrokken naar juni, omdat ik nog niet alles had gedaan. Maar eind juni stonden alle voorbereidingen klaar. Dus was het behaald.

Doelen voor juli

Ik deel mijn doelen voor juli met jou, maar daarnaast zal er ook nog een doelen lijst voor het tweede deel van 2018. Omdat ik heel graag stappen wil maken de komende 6 maanden. En nog meer dan afgelopen half jaar. En focus betekent resultaat.

De doelen waar ik mij in juli mee bezig ga houden zijn;

 • Website van mijn droombedrijf maken,
 • Ontspannen en bijkomen van het eerste schooljaar op het hbo,
 • Investeren in goede fotografie
 • Orde creëren in de ontstaande chaos

Een beetje extra uitleg

Het eerste doel spreekt vrij voor zich denk ik, maar toch een beetje uitleg. In mei en juni heb ik mijn focus gehad op het realiseren van mijn eigen bedrijf. Maar in juli wil ik een grote stap maken. Dus wil ik heel graag de website ontwerpen en voorzien van de juiste copy. Tijd rovend maar ik denk meer dan waard.

Ontspanning en bijkomen kan ik in juli zeker goed gebruiken. De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt voor mijn opleiding, werk en de vereniging. Nu de zomervakantie is begonnen en de zomerstop is gestart ga ik echt even bijkomen. Kos gaat daar het grootste aandeel in hebben, maar ook thuis ga ik veel ontspannen.

De investering vind ik ergens eng, maar als ik mijn website een goede start wil geven, zal ik aan de slag moeten. En dus ook met de fotografie voor het bedrijf en de blog. Dus tijd om mijn angst opzij te zetten en op zoek te gaan naar een fotograaf die goed aansluit.

Dit is denk ik de lastigste waar ik mij deze maand mee bezig ga houden… Mijn hoofd is zo vaak een chaos dat ik er een oplossing voor wil. Maar hoe?! Ik ben gestart met mijn planner weer te gaan gebruiken, mijn agenda opnieuw geordend en een bullet journal. Hopelijk heb ik met deze tools een succesformule te pakken. We gaan het zien. Tijd om te schrappen, af te ronden en verder te gaan.

Ja, dat is het wel zo’n beetje voor deze maand. Maar laten we er vooral een mooie zomerse maand van maken. Wat is jouw focus voor juli?

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart