wishlist: boeken voor de zomer

Voor veel mensen is het niet onbekend dat ik onwijs kan genieten van het lezen van een boek. Voor de ontspanning of om iets nieuws te leren of kennis te vergroten. Het maakt voor mij niet zoveel uit. Nu de zomer om de hoek staat heb ik weer mijn wishlist gemaakt voor de boeken die ik deze zomer het liefst wil lezen. Welke zullen het dit jaar worden?

Reading is relaxing!

Ja lezen is voor mij echt ontspanning. Zoals ik jullie al eerder vertelden één van mijn favoriete me time momenten. Maar eigenlijk lees ik veel te weinig in het dagelijkse leven. De boeken komen vooral de kast uit rondom de vakanties (kerstvakantie & zomervakantie). Dan lees ik zoveel boeken dat mensen zich soms verbazen. Maar ja ik geniet van lezen! Daarom ben ik ook weer aan het overwegen om een bibliotheek pas te nemen, zodat ik niet meer alles hoef te kopen *save money modus!*. Maar voor deze zomer wilde ik het anders aanpakken, ik ben al maanden op bol.com of in de boekenhandels aan het neuzen naar leuke boeken. En natuurlijk genoteerd want zo’n geweldig geheugen heb ik niet (helaas). Op naar de wishlist voor deze zomer (hopelijk gaat het me lukken)!

Wishlist: boeken voor de zomer!

 1. Babe you got this – Martje Haverkamp & Emilie Sobels
 2. Scoop – Iris Houx
 3. Girlboss – Sophia Amoruso
 4. Meisje in de trein – Paula Hawkins
 5. You’re a badass – Jen Sincero
 6. The Wild –  Jon Krakauer
 7. Nooit meer te druk – Tony Crabbe –
 8. Maak ze gek – Aartjan van Erkel
 9. Humberto Tan – Humberto Tan
 10. 365 dagen onderweg – Floortje Dessing
 11. Ik zie je op het strand – Jill Mansel
 12. Live Love Run – Annemerel de Jongh
 13. Celebrate – Lauren Conrad
 14. L.A. Candy – Lauren Conrad
 15. In het water – Paula Hawkins
 16. Blogboek – Kelly Deriemaeker

Natuurlijk zal ik jullie op de hoogte houden komende zomer wat de stand van zaken is met de wishlist. Ik ben van plan om zeker reviews te schrijven over de boeken zodat jullie weten wat ik van de boeken vond. Dus houdt Schatreijk komende zomer goed in de gaten als jij ook dol bent op lezen!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart