Doelen voor augustus

En daar is alweer de achtste maand van 2017. Wat vliegt het jaar voorbij en wat gebeurt er een hoop in dit kalenderjaar. Maar ik zal mezelf niet blijven als ik geen nieuwe doelen heb gesteld. Maar vanaf vandaag gaan we de maandelijkse doelen iets anders aanpakken maar hoe? Je gaat het zien!

Nieuw jasje!

Een blogreeks blijft lang niet altijd precies hetzelfde. De afgelopen vier maanden heb ik maandelijks nieuwe doelen gesteld voor mijn blog en deze met jullie gedeeld. Ik merkte door de doelen op papier te zetten ik een mooie hou vast had. Dit miste ik op andere momenten ook voor mijn doelen. Dus tijd voor verandering dacht ik. Vanaf vandaag ga ik niet alleen de doelen voor mijn blog met jullie delen, maar ook de belangrijkste persoonlijke doelen of to do’s voor de komende maand. Eens kijken of dit mij gaat helpen.

Doelen voor augustus!

Persoonlijk:

  •  Voorbereiden op het nieuwe schooljaar *spannend!*
  •  Maar weer eens mijn kamer & kledingkast helemaal uitmesten voor het nieuwe schooljaar start (altijd zo’n fijn gevoel als alles weer opgeruimd is!)
  •  Meer er op uit met mijn camera!

Blogdoelen:

  • Ontwerp van de blog verbeteren
  • 101 dingen in 1001 dagen lijst vorderen (nu is het nog vakantie hè)
  • Kijken naar mogelijkheden binnen het leren over het bloggen (webinar, boeken, artikelen ga zo maar door)
  • Uitdaging zoeken binnen de opties van fotografie & filmen!

We gaan het zien

Ik ben erg benieuwd of het benoemen van mijn persoonlijke doelen mij gaat helpen bij het bereiken van bepaalde doelen of verbeteren van projecten of skills ;). Deze maand niet zo heel veel doelen, maar is soms ook wel eens goed. Volgende maand zal ik jullie vertellen hoe deze nieuwe manier van doelen stellen mij geholpen heeft.

Ben je benieuwd of ik mijn doelen bereik, hoe mijn dagelijks leven eruit ziet en wil je meer weten over Schatreijk? Neem dan eens een kijkje op de Facebook & Instagram pagina van Schatreijk. En volg ons!

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart