american-week

Los Angeles, New York, Las Vegas iedereen kent ze wel. De grote plekken in Amerika waar iedereen van droomt. Deze droom werd werkelijkheid. Een reis naar het zonovergoten Los Angeles en nog heel veel meer. Sinds deze reis ben ik verkocht aan het overgrote land aan de andere kant van de oceaan en neem ik jullie graag mee met mijn grote reis in deze american week!

Wat een zomer zou het worden, na mijn examens maar liefst voor 6 weken naar de Verenigde Staten. Een plek waar iedereen van droomt en bij mij werd deze droom werkelijkheid. Ben je benieuwd wat ik allemaal gedaan heb? Lees dan snel verder!

Start of the adventure

Het avontuur begon op 4 juli. Direct de dag na mijn diploma uitreiking van de mavo. Deze zomer stond in het teken van mezelf, taal ontwikkeling. En vooral een heel groot avontuur. Het moest een onvergetelijke zomer worden.. En dat is zeker gelukt.  ’s Ochtend vroeg naar Schiphol samen met m’n ouders, broertje en beste vriendin. Ik had een volledig uitzwaai comité staan toen ik eindelijk door de douane mocht! Allemaal mee om mij gedag te zeggen op dat belachelijk vroege tijdstip (7 uur ’s ochtends). De eerste drie weken ging ik alleen op bezoek bij mijn oom, tante en neefjes. In deze weken zou ik veel tijd door brengen met mijn neefjes, mijn Engels verbeteren door veel alleen op stap te gaan & creatieve cursussen te volgen.

Three weeks of an American life

De eerste paar dagen waren erg bijzonder. Veel nieuwe indrukken en wennen aan al het Engels om mij heen. De eerste avond was het 4th July dat is de dag van de onafhankelijkheid van Amerika. Dit betekende nadat ik geland was dat ik gelijk opstap ging met mijn familie mee naar een huis vol vrienden. Heel veel Engels, vragen en mooie momenten. Deze avond staat in het teken van gezelligheid, eten en firework! Het was gelijk een avond die ik nooit zou vergeten en mijn jetlag was gelijk verdwenen (heel fijn)! De weken alleen in Los Angeles waren intensief (vanwege de taal), speciaal (veel tijd alleen met mijn neefjes en verdere familie), avontuurlijk (door alle plekken die ik gezien heb). Mijn programma bestond uit 2 dagen Engelstalige cursussen in Fotografie en Schilderen op een art school in down town. Ook hier pakte ik gewoon alleen het openbaar vervoer. Als 16-jarig meisje in zon grote stad was dit wel even wennen. Maar wat een plezier had ik op deze cursussen. Natuurlijk zijn de cursussen een groot aandeel geweest in de groei van mijn Engelstalige groei. Daarnaast hadden mijn neefjes toen der tijd een super gezellige nanny waar ik veel tijd mee door bracht! Gezellig kletsen, lekker wat drinken samen maar natuurlijk ook vaak op stap samen met mijn neefjes. Het science centre, de speeltuinen en natuurlijk Hollywood & madame Tussauds!!! Ik heb Los Angeles goed leren kennen samen met al de te gekke mensen die ik heb mogen leren in deze drie weken.

Family time!

Naast tijd met de nanny en mijn neefjes was er natuurlijk ook ruimte voor een mini kampeertripje naar Malibu! Wat een prachtige natuuromgeving om te zijn samen met mijn familie. Daar gingen we dan met z’n vijven met de auto richting Malibu, drie dagen weg uit de drukte van de stad. Vlak na dit weekendje weg zouden mijn ouders namelijk naar Amerika komen. Tijdens deze minivakantie hebben we gewandeld, genoten van elkaar, gelezen, spelletjes gespeeld en natuurlijk heeft mijn familie mij nog meer Amerikaanse tradities laten zien! Smores? Weten jullie wat het is? Ik had geen idee, maar het was erg leuk! Een van de avonden zaten we rondom het gemaakte kampvuurtje toen mijn tante met allemaal ingredienten aankwam! Chocola, marsmallows en kaakjes, klinkt al als een succes! Deze week komt het recept/bereiding van de perfecte smores online! Dus houd de blog in de gaten.

Neem snel een kijkje in mijn drie weken alleen aan de andere kant van de oceaan!

LA-amerika-street-downtown-city family-usa-qualitytime-creative usa-losangeles-amerika-family usa-losangeles-hollywood-madametussaud- ticket-hollywood-madametussauds-losangeles-usabeach-LA-amerika-zomer-reizenlegoland-amerika-losangeles-reizen-familycamping-usa-malibu-LA-amerika-zonsondergang family-camping-nature-kampvuur-losangeles-amerika

Lees ook de andere delen van mijn reis door Amerika! Deel 2: de west coast en San Francisco. Deel 3: Yosemite, Zion & Grand Canyon en nog meer! Deel 4: van de woestijn naar de stad!

(Header foto is gemaakt door : Austin Dixon)

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart