road-trip

Wat een reis stond er op mij te wachten na mijn examens. Een heuse roadtrip door de Verenigde Staten. Familie tijd, nieuwe plekken zien en vooral heel erg genieten van zo’n mooie kans. San Francisco, de volledige West Coast van Californië wat een prachtige plekken zijn er te vinden in Amerika. Ben je benieuwd waar ik allemaal ben geweest? Neem dan snel een kijkje!

Road trip the USA

Na 2,5 week gezien te hebben hoe het is om in Amerika te leven bij mijn familie in huis was het tijd voor deel twee van de zomer. Mijn ouders en broertje kwamen naar Amerika! We gingen samen het avontuur vervolgen. Na 2 dagen in Los Angeles met de hele familie gingen we met mijn z’n vieren beginnen aan het grootste onderdeel. DE ROADTRIP!!! Natuur, stad, strand alles zou voorbij komen! Tijd om drie staten te gaan doorkruisen! I’m exciting!

The West Coast of America

Ik wist dat Amerika mooi was maar onderweg naar onze eerste lange stop in San Francisco hebben we een paar geweldige kustplaatsjes gezien, zoals Santa Barbara en Monterey. Santa Barbara was een plaatsje met mooie stranden, prachtige zonsondergang en een droom van mijn moeder die uitkwam om daar een keer geweest te zijn. Door naar Monterey, een echte havenstad. Een haven vol kleine bootjes voor vissers en boten voor op de oceaan.

Monterey the place for sea animals

Ja Monterey staat bekend om de zeeleeuwen, walvissen en dolfijnen. Alle bijzondere zeedieren die er zijn. We hebben ons laten overtuigen door de lokale bewoners om met de boot de oceaan op te gaan. Vlak voordat we door gingen naar San Francisco zijn we de boottocht gaan doen om walvissen en dolfijnen te spotten. We are lucky! We hebben ze beide gezien!! En het bijzondere was zelfs een walvis die even boven water sprong. Dit is een zeldzaam moment. Jammer genoeg hebben we dit moment net gemist op de camera en alleen de plons. Maar wat een gigantische beest ongelofelijk (hij was net zo lang als onze boot). De dagen langs de west coast staan in mijn geheugen gegrift als een plek met prachtige baaitjes, rotsen en mega zeeleeuwen. Bekijk snel de foto’s dan begrijp je vast mijn liefde voor deze kustrit! Het is zeker een aanrader als je naar Amerika gaat.

San Francisco

Wauw  wat een stad! Alle hoge gebouwen, drukke straten en heeel veel mensen. De eerste indruk van de stad klopt niet altijd. Ik had heel sterk het idee dat het te druk en chaotisch was toen we aankwamen. Maar deze indruk krijg je vooral door het vele verkeer en de gekke wegen. San Francisco staat bekend om de steile wegen en die zijn er zeker. Na alle steile wegen getrotseerd te hebben kwamen we aan bij ons hotel. Wauw wat een locatie, op de hoek van Union Square voor drie dagen! Een betere plek in San Francisco is er niet. De dagen in San Francisco hebben we doorgebracht met veel activiteiten. We begonnen met een bus tour door de stad langs de mooiste gebouwen en de high lights. De volgende dag hebben we de fiets gepakt met een Amerikaanse gids erbij en zijn we de verstopte plekjes gaan bekijken en natuurlijk de high lights! Golden Gate Bridge, Alcatraz en het mooie eiland Sausalito. Sausalito is de eerste plek die je bereikt na de Golden Gate Bridge, na een middag rondstruinen door de kleine straatjes en de mooie haven was het tijd om terug te gaan met ee heuse echte ferry! Weer een nieuwe ervaring, deze reis bevatte zoveel nieuwe ervaringen en plekken. De fietstocht door de stad is een grote aanrader. Je zal de big city van het westen van Amerika vanaf een andere kant zien! Daarnaast is het ideaal als je er maar een paar dagen verblijft zoals wij! Verwacht geen hoog tempo tijdens het fietsen, ze fietsen niet zoals wij Hollanders haha.

Na een leuke tijd waren de dagen voorbij gevlogen en was het tijd voor deel 2 van de road trip: NATURE!

 

road-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweekroad-trip-san-francisco-usa-americanweek
road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek road-trip-san-francisco-usa-americanweek

Ben je benieuwd naar de rest van mijn rondreis door Amerika? Neem dan morgen weer een kijkje op mijn blog! Of heb je deel 1 gemist? Lees hem dan hier terug! 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart