American week: van de woestijn naar de stad

Steden, natuur of toch ook nog maar even langs de woestijn? Ja ook dit ontbrak niet aan onze grote reis. Sedona een stad midden in de woestijn was de een na laatste  stop en de aller laatste stop van de reis was HET STRAND! Ein-de-lijk!

Sedona

Wauw wat was het hier warm. Veertig graden plus stond elke dag wel op mijn telefoon. Tijdens ons verblijf in Sedona hebben we een bijzonder dierenpark bezocht. Hieromheen was alleen maar woestijn, super bizar! Naast het dierenpark stond er nog een unieke activiteit op het programma, namelijk jeepsafari! J In een heuse knalroze jeep gingen we dwars door de natuur van Sedona, op de foto’s is te zien uit wat voor indrukwekkende natuur Sedona bestaat!

San Diego

3 weken verder en ondanks het mooie weer pas één stranddag op de teller.. Wat is er misgegaan? Niks! Want deze reis was geen beach vakantie maar een road trip waarin we bijzonder veel gezien hebben. Maar tijdens ons verblijf in San Diego hebben we toch besloten een heuse beach day in te lassen met de rest van de familie erbij! Een uniek moment om zo compleet op het strand te kunnen genieten van één van hun favoriete plekjes. Naast een stranddag met verbrand zijn als gevolg stond er nog een dagje SeaWorld op de planning. Een mooie afsluiting van de hele rondreis.

Na San Diego was het nog tijd voor twee dagen Los Angeles. De laatste momenten met de familie & als klap op de vuurpijl met z’n vijven naar de baseball! Wauw wat een bijzondere sport. De volgende ochtend was daar dan echt het moment wat ik liever nog weken had uitgesteld… het moment van gedag zeggen.. Maar ik ben mijn oom & tante dankbaar voor de bijzondere tijd en kijk met een grote glimlach terug op deze bijzonder kans! Wie weet ga ik het nog wel een keer overdoen, want Amerika heeft stiekem mijn hart wel een beetje gestolen.

American week: van de woestijn naar de stad American week: van de woestijn naar de stad American week: van de woestijn naar de stad American week: van de woestijn naar de stad American week: van de woestijn naar de stad American week: van de woestijn naar de stad

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart