TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon!

Lissabon, here we come! Zaterdagnacht ging de wekker al m 2.30 uur. Wow de 2 in de klok!? Dat is vrij heftig. Maar niet getreurd want we gaan iets leuks doen.. namelijk 3 dagen op citytrip. 

Om 3 uur is het tijd om weg te rijden richting de parking waar we voor het laatste stukje naar Schiphol gebracht worden. We vliegen al om 6:05 uur naar Lissabon toe. Voordeel: extra dagje! Want aangezien daar een uur tijdsverschil is zijn we al om 8:30 in de stad. Heerlijk dagje voor de boeg dus! Laten we een kijkje nemen in onze 72 uur in Portugal.TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon!

Zaterdag 28 april

Na een twee uur durende vlucht was het tijd om de stad te gaan verkennen. We begonnen de dag met een ontbijtje op het terras in een knus zijstraatje. Daarna zijn we gaan wandelen door de stad. Langs de kleurrijke huisjes, mooie pleinen en de gezellige parken. Aangezien we een bijzonder korte nacht hadden zijn we ’s middags gaan ontspannen in de hotelkamer.. resultaat: 4 uur geslapen. Maar ook dit moet kunnen op vakantie.. De avond hebben we wandelend doorgebracht in de stad en daarna gegeten bij een super gezellige Italiaan. De eerste dag was meer dan geslaagd.

TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon!

Zondag 29 april

De eerste volle dag zat erop. Maar we begonnen ook vandaag weer vol goede moed. Hotelontbijtje om even rustig wakker te worden, te kijken wat de plannen werden en eventjes wachten tot de zon doorkwam. Daarna snel naar de Yellow Bus (een organisatie die bus tours organiseert door de hele stad, ideale manier om de stad te zien) richting Bélem. Aaah wat een route was het; honderden gekleurde huisjes, street art en oude trammetjes. Echt genieten was het. Oh en natuurlijk hebben ook wij in de rij gestaan voor de bekende pastei de Bélem. En ja ze waren zeker lekker!

TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon!

Maandag 30 april

De laatste dag alweer… wat vliegt de tijd voorbij als je plezier hebt. Op de laatste dag werden we nog even getrakteerd met een dagje zon. Dus hebben we heerlijk een tweede Yellow Bus tour gedaan richting het nieuwe deel van de stad. Je ziet zoveel plekken die je anders niet had gezien met de bus tour! I like. Toen we de volledige bus tour gehad hadden is het alweer tijd voor een nieuwe lunch spot. Op het terras bij een super leuk Italiaans restaurantje.. in de zon! Laatste rondje door het centrum en toen waren onze uren in Lissabon alweer voorbij.. *snik snik*

TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon! TRAVEL DIARY: Het kleurrijke Lissabon!

Zo leuk om op deze manier terug te kijken naar de 72 uur durende vakantie met mijn vader samen en om samen deze leuke stad te ontdekken. 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart