Hoe bereid ik mij voor op een citytrip?

Hoe toepasselijk? Een van mijn doelen voor de maand april was om een stedentrip naar de zon te boeken. En toen schoot mij te binnen dat ik erg graag jullie mijn manier van voorbereiden wil laten zien, want de stedentrip is geboekt!! Ik ben helemaal excited over een week ben ik in de zon!

Citytrip in april!

De stedentrip die ik in april wilde boeken staat vast, naar een andere bestemming dan ik als eerste bedacht had. Namelijk Lissabon. Aan het begin van het jaar heb ik mezelf een aantal doelen gesteld om vanaf nu elk jaar sowieso een nieuwe bestemming bezocht te hebben. Dus die is voor dit jaar nu al bijna afgevinkt. Want ja ik ben met mijn avontuurlijke drive altijd zo blij wanneer ik reisjes in het vooruitzicht heb. Oké genoeg gekletst, we gaan naar de voorbereidingen.

Let’s start

Voor je je echt kan gaan voorbereiden op de citytrip is de bestemming bovenaan het lijstje die ik altijd maak wanneer ik reisjes ga boeken. Laptop erbij, Google open en tikken maar. De aller eerste term die ik intyp is ‘stedentrip Europa.’ Wanneer je dit doet komt er een overdosis aan termen voorbij waarin je de grootste nieuwe inspiratie kunt vinden voor de stad die je wil bezoeken. Bij mij is dat geworden; Lissabon. Maar dan…Hoe bereid ik mij voor op een citytrip?

De straten van Praag vorig jaar april

Hoe bereid ik mij voor op een citytrip?

Als de stad daar is en je de keuze met 100% zekerheid hebt gemaakt is het tijd om je echt voor te gaan bereiden. Ook hiervoor duik ik het internet op maar op een iets andere manier. In plaats van op Google te gaan zoeken op termen ga ik gericht op zoek naar de leukste reisbloggers om inspiratie voor de trip zelf te doen. Waarom? Omdat ik vind dat de mening van andere avonturiers meer zegt dan de algemene sites. Ik ben uiteraard altijd op zoek naar de meest bijzondere fotospots, hotspots of de echte trekpleisters. Waar kan je dit nu beter vinden dan bij de kenners.

Maar als ik dan bij de bloggers/vloggers of andere reizigers terecht kom schrijf ik alle tips en tricks op zodat ik ze elk geval niet kan vergeten. Ik kan heel erg genieten van de voorpret voor zo’n korte vakantie. Maar de week van te voren begint eigenlijk pas het echte werk.

Hoe bereid ik mij voor op een citytrip?

Een pleintje in Split vorig jaar juli

De laatste week begin ik altijd met het maken van een inpaklijst zodat ik zeker weet dat ik niets vergeet. Maar om deze zo compleet mogelijk te maken houd ik de laatste week goed het weer in de gaten en zorg ik dat ik voor elke weerstoestand iets bij me heb. Naast het maken van de lijst is de laatste week ook het moment van het inpakken. Mijn handbagage koffertje kan niet missen wanneer ik richting het buitenland ga dus ook niet op stedentrip. Ruimtebesparend inpakken dus maar!

De dag van te voren loop ik alles nog eens na en zorg ik dat ik mijn belangrijke papieren, zoals paspoort, reserveringen en to do lijstje bij de hand heb. Maar ook mijn volledig opgeladen en lege SD-kaartjes klaar liggen en alles compleet is. Dan ben ik echt klaar voor vertrek!

Aaahh nu moet ik nog 2 weken bikkelen op school voordat ik daadwerkelijk richting Lissabon vertrek. Ik vertrek het liefst nu al richting Schiphol, maar nog even geduld. 

Adres gegevens

Sir Winston Churchilllaan 803
2287 AR Rijswijk
(geen bezoekadres)

06-11000108

Aanbevelingen

Kaartjes waar je écht iets aan hebt. Om iemand te verrassen voor zijn of haar verjaardag, een leuk kaartje voor in je interieur of om je voorraad mee aan te vullen. Met de kaarten van Schatreijk kun je alle kanten op! De kwaliteit is goed en de printjes zijn uniek. Doen! ♥️
Tessa
Beeke

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Copyright © 2019 Auros. All rights reserved.

Add to cart